Acasa

Am 24 de ore de cand am ajuns acasa. Acasa, acasa. Am mancat mancarea mamei, am dormit 12 ore in patul meu, pat in care doar eu dorm bine, si in care nu am probleme cu somnul si mi-am scos din boale toate albiturile.
Scoala a inceput insa eu nu ma pot intoarce inca in Iasi. Am nevoie de cateva saptamani sa stau in sanul familiei si sa-mi vad prietenii din Bacau. M-am uitat pe orar, am vazut cum sta treaba si sper sa fiu inteles cand o sa apar si eu la scoala. Am fost doi ani plecat, merit si eu doua saptamani acasa, nu?
Schimbarea e mare, sunt lucruri pe care le-am uitat, lucruri ce s-au schimbat si altele ce au ramas la fel. Ma simt musafir si nu stiu rostul lucrurilor si trebuie sa scap de acest sentiment si abia apoi o sa plec acasa.
Nici macar n-am apucat sa imiincarc creditul si sa imi activez o optiune la telefon. Apropo, am acelasi numar de telefon, deci puteti sa ma sunati fara probeme. Iar daca nu raspund, insistati :). Stiti cum e la Luncani: nu e semnal peste tot iar unde e nu aud eu telefonul.

Pe curand...

Comentarii

  1. după ce te stai doi ani în Japonia, te rog sa ne povesteşte cum e să mai stai două zile în România! mama e mereu mama si casa mereu cASĂ, DAR România e mereu varză! readaptare uşoară! mi'a fost suficientă o vizită uşoară în Japonia să reintru în depresie românească! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe de alta parte, eu ma hrănesc cu nebunie si babilonism. Japonia era prea organizata si prea cu bun simt. Imi lipsea nebunia de acasa insa pe de alta parte m-am obișnuit cu ordinea aceea si cu manierismul de fațada.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare