Teorema haosului


Ceea ce suntem azi, suntem datorita onor suita de evenimente minore, ce ne-au calazuit oarecum drumul.
Cred ca lucrurile mici influenteaza marile decizii si ca viata noastra este urmata de teorema haosului.
Cam toti primim aceasi educatie acasa, mai mult sau mai putin si teoretic aceasi educatie in scoala. Insa ceea ce devenim, drumul pe care il urmam, este marcat de mici evenimente, ce ni se intampla doar noua, si astfel ne diferentiaza de ceilalti.
Drumul nostru apare, in opinia mea, ca un mare copac. Toti pornim de pe tulpina, pe drumul principal, iar apoi, fiecare isi alege creanga sa. Fiecare creanga mare, are alte crenhi mai mici si fuecare la randul ei are alte crengute, si le alegem treptat, paan ajungem la frunza. Frunza este doar a noastra, frunzaeste cumulul deciziilor luate in intreaga viata.

Momentan ma aflu pe o creanga lunga si abia astept sa schimb directia pe o alta creanga, mai mica, personalizate pe ceea ce simt. Mi se pare deja banal ceea ce fac si astept ocazia sa pot face altceva, sa fie ceva nou.
Oricum sunt atipic si atunci cand trebuie sa fac ceva nu fac iar cand nu trebuie sa fac, fac si de aceea am ajuns acum aici, insa rezultatul final e stisfacator, nu pot sa spun ca nu sunt incantat de ceea ce am realizat, poate nu deplin, dar merge.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare