Paraschiva Hot

Ca in fiecare an, dupa ce se termina pelerinajul de la Sfanta Paraschiva, primaria organizeaza un super concert incheiat cu un foc de artificii. Anul acesta, fiind un an de criza, muzica a fost mai usoara (Voltaj, singura trupa care nu face playback si se aude si bine, au cantat foarte putin): de la Smily, DJ Rynno, si in final Inna. Urmatoarea fraza cititi-o cu voce tare si pitigaiata: "Buna seara Iasi! Sunt pentru prima data aici. Ce multi sunteti!!!"Si poate si pentru ultima data, fetita. Era un puhoi de oameni, adunat la concert sa o auda pe Inna, care canta bine cand face playbeck, dar avea tupeul sa cante live cate un refren ca sa innebunim cu totii.
Apoi au fost artificiille: putine dar spectaculoase, incadrate printr-un spectacol de lasere si muzica superb. Filmuletul postat e facut de Habu, asa ca ii multumesc oficial pentru ca mi-a permis sa il postez.
In final sa spun ceva despre toata harmalaia din oras din cauza pelerinajului? Probabil ca ati vazut la TV cati oameni erau, ca pe 13 a plouat cu galeata o zi intreaga si era foarte frig. Ca in oras nu puteai sa mergi cu masina pentru ca era un trafic infernal si o droaie de politisti... Nu vreau sa stiu ce era in gara.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare