Sa votam bine

A trecut o saptamana de cand Romanii au iesit ca niciodata, in numar mare la vot sa scape de presedintele jucator. Din pacate turismul electoral si-a spus cuvantul si voturile au fost mai departe de adevar. M-as fii asteptat cqa pe primul loc sa fie Gioana, pe al doile Base, iar Crin sa aiba un scor mai bun.

Si cum batalia pentru turlul doi e mare, au aparut tot felul de rahaturi peste tot. Un campanie murdara, dar adevarata, e filmuletul cu pumnul ce l-a incasat un copil din partea lui Base. Toti lingaii si pumpincuristii lui Base au spus ca e trucat, dar pana la urma a aparut copilul pe post si a spus ca e adevarat. dar nu l-a durut. Nu conteaza asta, conteaza ca a dat intr-un copil pentru ca a gresit.

Si imi mai experim inca odata parerea despre Base si electoratul lui. Reprezinta romanul tipic, manelelist, betivan si agresiv, ce este votat de romanii ce fac audiente la OTV, la Acces Direct si alte emisiuni de scandal, cei ce se rup pe manele la gratare, ce injur si stuche seminte la fiecare colt, care isi bat consoartele si beau de stang.
Si cine spune ca Gioana e un tantalau, sa imi explice cum un prostanac poate sa termine 3 facultati, sa isi faca un master si un doctorat la Harvard? Avand in vedere ca majoritatea dintre colegii mei abia reusesc sa isi miste besinile pana la facultate, si cu greu sa o termine.
PSD-ul e comunist? Dau unde A fost Base pe timpul comunistilor, de el nu e? Afost congelat si s-a decongelat imediat dupa revolutie? Ca sa fii comandant de vas , cred ca iti trebuiau ochi frumosi, nu carnet de partid, nu? Si mai ales ca are si ochi frumosi :))
Asa ca lasati ifosele de copii indolenti ce nici macar nu stiu ce inseamna comunism si iesiti la vot sa votati bine. Pentru ca Si Crin, Si Geoana si Base au fost la fel de mult sau de putin comunisti, pentru ca au trait in acele vrumuri au trebuit sa supravietuiasca.


Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare