Ce se mai aude peste ocean

Intr-o pasa de insomnie, m-am gandit azinoapte sa ma interesez ce ce mai intampla in muzica din SUA, pentru ca la noi e acelasi praf si pulbere iar Inna isi lanseaza in curand un nou album.
Pe langa rap-eri ce lanseaza videoclipuri pentru majori si preselectii la Pussycat Dolls, topurile americane sunt lovite de recorurile a trei dive.
Lady Gaga cu al ei Born this way pierde mult teren. Dupa ce a innebunit topurile cu gay-i de Alejandro, Roberto si Fernando, noua melodie este destul de draguta, cu un videoclip ingrozitor, in care ea naste si este mutilata de implanturile in pometi, frunte si umeri, dansand in lenjerie intima, sau ca o regina cu ochi in barbie. Cel mai bine arata, cand este machiata ca un zombie, sincer.


Domnisoara Gaga pierde teren pentru ca luptatoarea muzicii pop de peste ocean, Katy Perry, a decis sa treaca la lupta cu ea. Dupa ce s-a luptat cu Jay-z, pentru ca promoveaza prea mult NY-ul si a venit ea cu o piesa ce promoveaza California. Dupa ce impusca cu frisca din sani si cu artificii din cosul pieptului, acum vine cu o melodie foarte reusita dar cu un videoclip a la Gaga.


Numele melodiei te duce cu gandul la extraterestrii, dar sincer ma asteptam la un videoclip ca o acadea, ce sa se potriveasca cu foemele ei durdulii. Insa a ales o combinatie intre Avatar si Gaga, in care ea e jumate capra si se iubeste cu un extraterestru ingrozitor de alb.
Astfel, cu aceasta piesa ajunge direct no1 si ajunge unul din cei 9 artisti ce au avut un album cu 4 piese consecutive no1.

Dar asta nu e tot. Prima virgina a Americii ce a dat de gustul vietii, cea ce a deschis acum drumul pentru Rihanna (care mai noi e masochista) si pentru Miley Cyrus (care din Hannah Montana a ajuns fata rea), Britney Sperars, rupe topurile.
Britney a lansat acum ceva timp un nou single, Hold it against me, ce a ajuns pe primul loc. Mie nu mi-a placut deloc melodia iar videoclipul aducea oarecum cu toate videoclipurile ei din vremea virginatatii. Nu i se mai potriveste de loc imaginea aia, de fata imbracata in alb, ce canta singurica intr-o nava spatiala. Plus ca piesei ii lipsea ceva.

Si uite asa, dupa un no 1, si-a lansat si noul albumm, Famme Fatale, cu care a ajuns direct in no1 in vanzari. Astfel ajungand la un nou record, toate albumele ei au fost no1 in vanzari. Odata cu lansarea noului album, a lansat si un nou single, ce suna foarte bine la refrem. M-as vedea dansand intr-un club pe Till the world ends. Videoclipul ne-o prezinta pe Britney, intr-un canal, dansand cu cativa tineri, in tinp ce deasupra lumea de distruge. Dar dupa ce dezastrul a trecut, toti se ridica din canalizare si pornesc, probabil sa reconstituiasca lumea. Dar sa nu uitam de dansurile in grup, si de privirile cu gura semi deschisa spectifice pentru fiecare clip al ei.


Concluzionand, topurile americane sunt dominate de trei domnite: Un monstru, un extraterestru si o supravietuitoare. Oare vine sfarsitul lumii?

Insa mie imi plac, la ora asta doua piese de peste ocean, piese ce nu stiu exact unde se claseaza.

...ce are aproape jumatate de an, dar nu ma mai satur de ea
si...

...ce avut inspiratia de a remixa o piesa atat de iubita.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare