Cand sportul devine mainstream...

La scurt timp dupa ce Simona Halep a castigat semifinala si s-a calificat in finala, wall-ul meu de pe faebook era plin de mesaje "Felicitari Simona!". Nu mai vazusem niciodata astfel de postari de la multi dintre cei ce faceau asta, pana atunci nici nu stiam ca sunt pasionati de tenis.
Apoi vedetele in cautare de like-uri au inceput sa puna poze cu ele si sa scrie la descriere: "Bafta Simona!" - sau ceva de genul. Astfel de postari le aduceau de trei ori mai multe like-uri decat cele de dinainte.
Apoi s-au trezit si tabloidele. Pai daca articolele cu Simona Halep fac furori, cum sa nu profite si ei de astea. Haideti sa inventam bancuri, sa intrebam astrologii ce-i cu fata si sa cautam un pic de noroi de sub pres, ca sa ne vindem stirile!



Iar la final a aparut elementul politic. Cativa inflacarati s-au gandit ca daca Ponta se duce la finala, isi face campanie electorala. Campanie pentru ce? In orice tara civiliata premierul si ministrul ce se ocupa de sport, se duce la o finala unde joaca Romania. La noi e politica...

Si daca Simona nu castiga azi finala cati o sa-si mai aduca aminte de ea? Cati o s-o urmareasca din nou din calificari la urmatorul  campionat?
Pe curand...

Comentarii

Postări populare