Friends


Dupa succesul rasunator ce l-a avut Friends ma asteptam ca mai toti sa ajunga si mai de succes. Jennifer Anison a fost in schimb singura care a reusit sa aiba o cariera in lumea filmului.
Continuarea serilului de scucces cu noua viata in L.A. a lui Joey mi s-a parut o tampenie pentru ca Joey era singurul care nu vroia o schimbare si vroia sa ramana totul la fel. Serialul a mers doua sezoane din cauza personajului puternic creat in Friends, insa cred ca pentru Matt LeBlanc asta a fost cazatura cea mai mare. Cam toti au mai avut proiecte dupa asta, insa el a fost singurul de care nu am mai auzit nimic. Pana azi... cand am vazut trailarul noului sau serial, Episodes, un serial coproductie BBC si Showtime in care se joaca pe el. Un serial pe care abia il astept.

Courteney Cox si-a produs un serial singura, Tabloid, serial ce nu si-a gasit locul pe piata tv si a murit dupa doua sezoane, insa acum are succes cu Cougar Town. Cu toate ca sa vrut a fi un serial despre o femeie de 40 de ani ce vreau sa isi traiasca viata asa cum nu a facut-o la 20, serialul s-a transformat intr-o frumoasa poveste de prietenie din suburbii. Si poate ca asa prinde mai bine. Pana acum au aparut episodic Lisa Kudrow si Jennifer Aniston in serial, poate apar si baietii candva.
Lisa Kudrow are propiul ei serial, Web Therapy, un serial ce a ciculat online o perioada, in episoade mici de cate 5 minute, insa acum se difuzeaza la tv, in episoade de cate 20 de minute, formate din vechile episoade de 5, dar vor aparea si episoade noi.
Metthew Perry a are o cariera promitatoare in film insa se intoarce la Tv cu o comedie ce va dibuta in iarna tot la ABC, alaturi de parenera lui LeBlanc din Joey, Mr. Sunshine ce cheama comedia. Abia o astept si pe asta sunt curios ce o sa iasa.

De David Schwimmer nu mai stiu nimic inafara ca a fost voce in Madagascar. Am citit pe net ca se insoara dar niciodata nu mi-a fost prea drag. Dar as vrea sa fie toti la tv odata.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare