Tara lui scandal tv

Exista doua tipuri de televiziuni: comerciale si de nisa. Cele de nisa se ocupa cu un singur domeniu din tot ce face o televiziune comerciala. Din cele cica 4 televiziuni de stiri, din care una nu mai transmite stiri de mult iar o alta e de stat, la celalalte doua televizuni de dimineata pana seara se discuta despre aberatiile puterii. Degeaba, pentru ca au pus monopol si oricat ar vrea toata tara de la mic la mare sa pice, nu pica. Si mai mereu e scandal. Se cearta puterea cu opozitia, opozitia cu opozitia, puterea cu puterea, moderatorii cu inviatii, invitatii intre ei si tot asa.
La nisa de spot la fel se cearta intre ei, care echipa e mai buna, fotbalistii cu antrenorii, cu finantatorii, intre ei, cu moderatorii si tot asa. Bine ca nu se cearta si in cele de muzica sau de desene animate.
La televiziunile coemerciale incepe adevaratul show. Cele doua mari posturi comerciale PRO TV si Antena 1 se bat dupamasa in scandal. La inceput PRO TV era regele dupa-amiezilor cu Teo. Ea a plecat si 9595 a castigat teren. Dupa jumatate de an de la plecarea lui Teo emisiunea ei a fost exorcizara si intinerita primind numele de Happy Hour fiind moderata de Maruta. Antena a iesit pe rampa cu Madalin Ionescu si cu Acces Direct. Acces Direct s-a transformat treptat dintr-o emisune de anchete intr-o emisiune tabloid, cu scandal dupa scandal castigand audienta publicului. Asa ca Maruta, care s-a dovedit a nu avea coloana vertebrala si face orice pentru bani a s-a transformat din Teo in Madalin. Audientele au crescut si totodata si razboiul. Madalin a slabit si a divortat si la finalul sezonului moralistii de antenisti l-au scos de pe post pentru comportament neadecvat. A fost inlocuit cu Simona Gherge si emisiunea s-a transformat in ceva cu mai mult bun simt. Insa Madalin s-a intors la Kanal, postul tv al manelelor si scandalului, post ce face orice pentru a creste audienta. Asa ca acum avem trei emisiuni siameze, in care se desfasoara scandaluri in paralel, fiecare parte spunandu-si povestea la cate o emisiune. Ultimul scandal Varciu vs Roxana se desfasoara la Pro si Antena.
Si oare de ce mai deschid televizorul?
Pe curand...

Comentarii

  1. Noi ne gandim foarte serios, din august 2011 cand ni se termina contractul cu boom, sa nu ne mai facem alt abonament TV. Nu am mai deschis televizorul de 2 luni.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare