Cartofi taranesti, ciupercute si pui cu condimente indiene
Pieptul de pui l-am taiat bucatele mici si l-am condimentat cu condimente indiene: praf de curry, turmelic si garam masala, praf de usturoi si ulei de susan. Dupa ce a stat la frigider vreo doua ore, asa condimentat, l-am prajit in putin ulei de gatit.
Catofii taranesti i-am facut dupa reteta clasica: am fiert carofii in coaja, apoi i-am raci cu apa rece, i-am curatat si i-am taiat in 8. Am inabusit ceapa si cand s-a inmuiat am aaugat kaizerul taiat fasii. Apoi am adaugat boiaua si cartofii pe care i-am amestecat incet cu o paleta de lemn ca sa nu se sfarame.
Ciupercile le-am inabusit in putin ulei de masline cu usturoi.
Asa am reusit si eu sa-mi folosesc la capacitate maxima farfuria japoneza.
Pofta mare!
Pe curand...
Arata tare bine produsul final :)
RăspundețiȘtergereDin pacate e mai greu de gasit garam masala pe la noi :(
Sigur nu e pe prin supermarketuri, pe la raionul de condimente? Nu ma speriati, ca vin cu el din Japonia :))
ȘtergereEi, pe aici pe unde stau eu fiind oras mai mic nu este.Dar am sa caut in alta parte si daca vad undeva va las mesaj :)
RăspundețiȘtergerePrin Bucuresti, pe la magazinele specializate sigur este :)
Nici eu nu sunt dintr-un oraș foarte mare. Dar ma gândesc la la un lidl acolo ar avea. Sau pe la Metro, Real sau Cora. Ca astea le am i oras
Ștergere