Cartofi taranesti, ciupercute si pui cu condimente indiene

Cand mi se pune pata pe ceva, nu ma las cu una cu cu doua. Cu ceva timp in urma am incercat sa fac niste cartofi taranesti, insa universul nu a tinut cu mine. Insa acum am reusit si am gasit la supermarket si kaizer si boia de ardei.
Pieptul de pui l-am taiat bucatele mici si l-am condimentat cu condimente indiene: praf de curry, turmelic si garam masala, praf de usturoi si ulei de susan. Dupa ce a stat la frigider vreo doua ore, asa condimentat, l-am prajit in putin ulei de gatit.
Catofii taranesti i-am facut dupa reteta clasica: am fiert carofii in coaja, apoi i-am raci cu apa rece, i-am curatat si i-am taiat in 8. Am inabusit ceapa si cand s-a inmuiat am aaugat kaizerul taiat fasii. Apoi am adaugat boiaua si cartofii pe care i-am amestecat incet cu o paleta de lemn ca sa nu se sfarame.
Ciupercile le-am inabusit in putin ulei de masline cu usturoi.

Asa am reusit si eu sa-mi folosesc la capacitate maxima farfuria japoneza.
Pofta mare!


Pe curand...

Comentarii

  1. Arata tare bine produsul final :)
    Din pacate e mai greu de gasit garam masala pe la noi :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu e pe prin supermarketuri, pe la raionul de condimente? Nu ma speriati, ca vin cu el din Japonia :))

      Ștergere
  2. Ei, pe aici pe unde stau eu fiind oras mai mic nu este.Dar am sa caut in alta parte si daca vad undeva va las mesaj :)
    Prin Bucuresti, pe la magazinele specializate sigur este :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt dintr-un oraș foarte mare. Dar ma gândesc la la un lidl acolo ar avea. Sau pe la Metro, Real sau Cora. Ca astea le am i oras

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare