Campanie electorala

Romania e in campanie pentru alegeri locale. Ne votam primarii si pentru prima data presedintele Consiliului Judetean. Sunt atent la ceea ce inseamna campanie, la ceea ce inseamna vanzare de imagine. Asta fac candidatii, se vand, mai mult sau mai putin. Acel om genial, care a stiut sa-l vanda pe Base, acum il vinde pe Blaga, ca pe un buldog, ceea ce nu-i prea reuseste. PD-L-ul incearca campanii agresive ca dupa 2004 cu mesaje ciudate. La Bacau Ioan Chiriac, e Chiriac de siguranta
. de la ac de siguranta. OMG?? ce naiba-i asta? Observ peste tot mesaje de genul "Un oras nou" sau "Va redam orasul". Hello!!! Nu mai e vorba dePSD, ca saracii nu mai sunt la putere. Toto voi sunteti si in mana voastra e carma Deci voi sunteti acum cotropitorii si tot voi salvatorii? Unde a fost orasul de il redati sau ce are cel vechi? Vreo calamitate ceva l-a stricat? L-a daramat?
Domnul ministru al invatantului, Cristian Adomnitei, vrea Iasiul. Reda iasului gloria, reface capitala culturala a Romaniei, ofera salarii mai mari (asta nu tine de el) si face aeropoarte daca iese primar. E cel mai narcisist dintre toti candidatii. Foarte multe afise, in tot felul de pozitii, cu mana intinsa, din semioprofil, etc si in dreapta jos are aplicata o coroana. De ce? Sigla PNL e in stanga iar in dreapta coroana. De unde si pana unde?
Daca viorbim de narcisisti sa nu il uitam pe domnul SERGIU SECHELARIU. A umplut bacaul cu chipul sau. In timp ce altii vorbesc, el construieste! Ce? UN castel de lego? sau isiconstruieste o imagine de om corect si onest. Din pacate il cunosc si stiu ca motul lui ar fii "Vorbelele mele sunt faptele mele" pentru ca asta face vobeste si se lauda cu lucruri pe care le-au facut altii. macar frati-su era si gospodar pe langa toate defectele avea aceasta calitate, care lui s\Sergiu ii lipseste. Ar fi un prmar narcisist si cred ca avionul cu banerul cu numele lui va zbura mereu pe cerul Bacaului.
Domnul Oprea descide Iasiul, cu un fermoar, Botoimei, la Bacau, ne prezita pe toti contracandidatii ca niste hoti de care abia am scapt iar acum vor sa se intoarca.
Ca sa inchei, oriunde in tara, nu se mai fac campanii pompoase, cu promisiuni mari, oamenii s-au prins de minicuni asa ca promit mai putin, sunt mai alturi de oameni si isi fac siteuri sau bloguri. 2008 un an electoral la care cuvantul de baza este blog
Pe curand...

Comentarii

  1. penibilul campaniei electorale atinge uneori cote alarmante.
    daca tot a venit vorba, veti observa ca acest “penibil” capata forme dintre cele mai variate, nelimitandu-se doar la afise. cred ca este interesant sa mentionez un alt blog pe care l-am citit recent si care mi-a placut. este vorba de o colectie intitulata “literatura electorala”in care sunt prezentate unele creatii …aproape literare (unele dintre cele mai penibile) compuse de candidati la administratia publica locala(sau de stafful lor), care sunt comentate de catre autorul blogului intr-adevar literar, as putea spune ca la liceu. eu cel putin m-am amuzat copios.
    pentru cei interesati adresa este http://electionsromania.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare