Sfarsit de sezon la Gray's Anatomy

A facut si greva scenaristilor ceva bun. Finaluri de sezon prea tari. Citisem pe TVBlog ca dupa greva, audientele la serialele ce au continuat sunt slabute. Oamenii -au obijnuit sa faca altceva decat sa vada seriale. Asa ca scenaristii s-au spart in rasturnari de situatii si finaluri de sezon spectaculoase.
Asa a fost si episodul dublu de la Gray's Anatomy. Scenaristii s-au obijnuit sa prezinte doua cazurti medicale pe episod (mai putine decat pana dupa greva) dar aceste cazuti au fost ceea ce trebuie pentru sfarsitul de sezon. Doctorii au avut de lucru la tanarul ce se afla in ciment. si odata cu ei christina ce a primit de la Meridith pagerul sclipicios. Izi si-a gasit nişa, iar George a reinceput sa aibia incredere in el. Cat despre cuplul belea al serialului, sa spunem ca psihologul aparut peste noapte si-a facut bine treaba iar acum situatia e in mainile lui si nu a ei, ca de obicei.
Pentru prima data este un final plin de speranta, un final optimist, un final in care toata lumea PARE asi gasii echilibrul. pana si Alex care trece printre momente grele.
Sunt bucuros pentru Gray ce-a mica. Cred ca a fost pentru prima data cand mi-a placut de ea.
Cel ai tare sfarsit de sezon, ce ma face sa astept cu nerabdare seria 5.
Si pentru ca tot am vorbit de melodia de pe fundalul finalul, poftiti:




P.S. Mereu au avut muzica buna pe fundal, genul asta de jazz a la Amy, Duffy...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare