Vacanta cu seriale

Se intampla ceva cand ajung la Luncani. Imi place sa stau in pat cu laptopul si sa ma uit la filme. Doar ca in vacanta asta am hotarat sa prind din urma serialele de care nu am mai avut timp.
Asa ca am inceput sa vad Heroes (aveam vreo 7 episoade nevazute) si Lost(din care vazusem doar 2). Dupa cateva episoade m-am gandit de ce am renuntat tocmai la ele pentru ca sunt intesesante, dar totodata regret ca ma uit la ele in loc sa citesc si eu ceva. Doar la Luncani mai am timp sa citesc.
Oricum ete placut afara si nu e nimic mai frumos decat sa te plimbi si sa admiri natura sau sa ai orice fel de activitate in aer liber. Departe de nebunia orasului, de poluare, mizerie si stress.
Dar ma intorc la seriale si va spun ca e o noua tendinta. Daca anul trecut, dupa celebra greva a scenaristilor, serialele s-au intors cu finale care mai de care reusite, anul asta, datorita crizei mondiale, cred, producatorii reduc din vedete si le scot din seriale omorandu-le banal.
Prison Break se intoarce cu ultimile episoade ale serialului si odata cu primul episod din cele ultime, cele 5, la final o pusca sta indreptata spre Lincon. Oare moare si el? Data la care a fost programat episodul este data la care Abraham Lincon a fost asasinat. O fii o coincidenta sau un element anticipativ...
In House, Kutner este scost stupid, spunand ca s-a omorat. Majoritatea fanilor s-au infuriate de modul in care a fost scos actorul din serial. Daca tot trebuia sa plece (Mult succes la Casa Alba) macar sa-i gaseasca alt motiv sau macar sa-l omoare cineva nu sa se sinucida. Daca motivul sinuciderii e tampit pentru noi, el a fel si pentru House si de aceea tot episodul se transforma intr-o cautare a lui House de motive pentru care Kutner s-ar sinucide. Pentru ca el, House, cel ce vede orice chichita, care s-a prins ca 13 e bolnava datorita privirii ei periferice sau toate descopreririle lui pe baza unor chichite, tocmai el, nu a vazut ca angajatul lui sufera de ceva,ce l-ar face sa se omoare. Asta inseamna oare ceva pentru evolutia personajului? Imbatraneste? Se retrage? Se termina serialul?
Nevestele dipserate sufera un deces, cel al lui Eddy. Daca au scos-o la sfarsitul sezonului trecut si au bagat-o la loc la inceputul sezonului asta, acum suntem siguri ca nu mai e pentru ca au si incinerat-o. Si ca sa ne para rau ca nu mai e, i s-a inchinat un episod in care disperatele noaste isi aduc aminte de blonda, in ipostazele ei unane si aflam ca nu era de fapt o tarfa insensibila, ci era o persoana singura si plinda de complexe ce se ascundea in spatele undei masti de femeie fatala. Saraca a fost prost abordata 5 sezoane, iar cand o scot o si motiveaza ca o branza buna in burduf de caine ca sa ne mai puna si sare pe rana ca nu o s-o mai vedem in serial.
Si cam asta e pana acum. Am aflat de curand ca Gossip va avea un spinn-off, despre care vom afla in episodul de la inceputul lunii mai, Prison si Scrubs se termina anul asta, Grey se marita in sfarsit dar inca nu stim daca Izzy supravietuieste operatiilor sau va murii si de suparare George va pleca si astfel cele doua nume care se vehiculeaza ca parasesc serialul isi fac iesirea de pe scena.
Si a inceput The Tudors, cica e ultima serie si la asta...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare