Eu cand vreau sa plou, ploua

Zilele trecute spuneam ca sigur va venii si ploaia, dupa atatea zile calduroase. Se simtea nabuseala in aer plus ca anul asta e la moda sa ploua. Recolte de orez sa avem, ca ne va merge bine cu agricultura :))l
Sunt alintat si imi place sa fac pe seful (asta ca sa nu ma dau rotund si sa spun ca am abilitatati de lider) dar totodata sunt si foarte sensibil.
Asa ca fara sa vreau am pornit un experiment, cam acum o luna. Mi-am propus sa recomand un film lacrimogen sa vad cine mai plange la el. Rezultatul? 100% lacrimi. Cu toate ca au existat voci ce au spus ca nu au putut sa planga de rusine, insa le statea plansul in gat. Sincer asa am patit si eu. Mi s-a pus nod in gat si nuputeam sa inghit. Mai mult am plans azi, fara sa vreau, la oftalmolog. Picaturile alea de ochi si lumina puternica ma faceau sa lacrimez la greu.
Dar sa ma intorc la film: se numeste Hachiko: A Dog's Story si il are ca protagonit pe Richar Gere. Are omul asta o boala sa ma faca sa plang ca acum 2 ani la Nights in Rodanthe.
Trailerul filmului este vesel pentru ceea ce se intampla in film si as dorii, daca il vedeti, sa imi spuneti daca ati plans.

Si apoi, dupa ce vedeti filmul, sa cititi mai multe despre poveste aici.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare