Acum chiar pot sa spun ca s-a terminat!

Au trecut patru ani! Am terminat faculatea, abia acum, dupa ce am sustinut si licenta si am aflat si nota.
Am luat 9. 9 era minimul pe care il puteam acceptam. Tinteam spre un 10 dar spuneam ca sigur voi lua 9.50. Dar asa a fost sa fie. A fost stresant, frustant si obositor. Nu merita sa se termine asa. Pentru ca au fost unii din cei mai frumosi ani ai mei. In astia 4 ani m-am schimbat atat de mult, am devenit un alt om (inginer :)) ), mi-am faxcut prieteni pe care nu ii voi uita niciodata, oricate sute de kilometrii ne vor despartii, pentru ca sunt cei ce m-au definit.
In primul rand e Ral, dar despre ea am mai scris un articol asa ca o sa spun doar ca ii multumesc penru tot ajuorul pe care mi l-a oferit. E cea mai cool cefa de promoti ever si ma mandresc ca sunt prieten cu ea.
Apoi tot in primul rand e Lavinia. Lavinia e cea care mi-a deschis apetitul de distractie. Eu in liceu eram mai retras dar ea a reusit sa scoata party animal-ul din mine. Ea e cea care mi-a aratat ce inseamna de fapt noaptea. De aceea o iubesc (ca prieten) atat de mult.
Apoi vin Habu si Andrei care s-au dovetit a fin sinte prieteni nemapomeniti. Cu toate certurile minore si intepaturile pe care le-am avut cu ei.
Andrei ce cel mai tare coleg de camera. Nu mi-as fi imaginat ca pot sa am un coleg de camera cu care sa ma inteleg atat de bine (ia dificil rau de tot).
Habu e omul pe care tb sa il ai langa tine dar fara sa abuzezi de el. Pentru ca el e dispus mereu sa ajute. Asta poate fi si un defect pentru el, ca se pune pe locul 2 (imi aduce aminte de mine in liceu) dar e o persoana ce se vede bunatatea pe fata, deci e un keep-er.
Apoi ar venii Q si cu Shumy cu care relatiile au fluctuat mai mult, sinusoidal, dar care sunt niste oameni minuanti pe care ma bucur ca ii am alaturi.
Lui Q vreau sa ii doresc toate succesele la care nici nu viseaza sa ajunga, sa isi lase latura artistica sa il cuprinda mai mult pentru ca are de unde sa dea!
Shumy merita sa isi gaseasca linistea si iubirea, sa gaseasca baza care sa il neutralizeze. Dar pana atunci sa o tina tot asa!
Si ar mai fi si Anca, de care imi este dor cu toate ca este langa mine, Anca din anul 1 care si-a pus amprenta atat de puternic in cat celalalte Anci nu au putut sa o stearga!
Pe toti va iubesc si o sa imi fie dor de voi!
Pe curand...

Comentarii

  1. chiar ma bucur prntru voi. sa ramaneti asa inca multi ani, asa cum ai ramas cu vane si ioana. felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde, nu totul s-a terminat. Dar intr-adevar, anii de facultate sunt ceva unic. Mult succes in continuare.
    P.S. Cum puii mei esti pe net dupa licenta? :)) Noi am mers la baut si apoi nu mai era nimeni intreg incat sa scrie ceva sau sa vada monitorul (de la atata oboseala+2 beri)

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-am zis ca nu vreau sa plang nenorocitule!...si eu te iubesc si iti multumesc pt tot ce-ai facut pt mine.:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. fa! am plans cand l-am scris acum plang iarasi!
    ilinca, da activa mai esti la postarile mele :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ancuta, am fost si la o mica bauta in grup restrans, dar ii asteptam si pe cei de maine! Am iesit pe la 10 si acum m-am intors :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai bine de atat nu puteai sa spui! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus si ma bucur ca am avut ocazia sa te intalnesc, sa va intalnesc, au fost 4 ani plini de "sinusoide" cele mai frumoase momente din viata au fost cele din facultate! Iti multumesc tie Ral, pentru ca ai fost ...Raluca, pentru ca atunci cand numai iti spuneam numele ma gandeam la tine ca la o foarte buna prietena, o prieten careia nu as putea sa-i reprosez mai nimic! Iti multumesc tie Lavinia pentru fermul de care ai dat dovada in tot ceea ce ne priveste , o prietena pe care trebuie sa o ai, ( pentru ca imi place foarte mult expresia lui Horea : " Keep-er") ea este o Keeperita! Iti multumesc Andrei ca ai fost unul din promotorii principali, alaturi de Horea si Raluca..oameni fara ajutorul carora mi-ar fi fost mult mai greu! Iti multumesc Schumy pentru ca ai fost, si vei ramane ( cum ti-am urat si cu alte ocazii :) ) un prieten de nadejde, un om care este alaturi de tine atunci cand trebuie! Multumesc Q pentru originalitatea de care ai dat dovada in tot timpul asta, de dorinta de a scoate din limbajul nostru banalul, am petrecut clipe frumoase alaturi de tine! De fapt, am petrecut momente frumoase alaturi de toti, si imi vor lipsi anii astia, dar cat timp voi trai imi voi aminti cu placere, si daca o sa tinem si legatura, ori de cate ori ne vom intalni, ne vom simti bine!
    Nu am gasit alte cuvinte mai adecvate , si nu am sa pot sa bat talentul de orator al lui Horea!
    Dragii mei Domni Ingineri Licentiati, va spun cu mana pe inima , mult succes in cariera si in tot ce vreti sa intreprindeti!! Si va iubesc si eu, la fel de mult!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Habule!!!!
    Am citit si comment-ul!!! :))
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare