Turma vs Haita

In club cam toata lumea merge in grup. Ori oes fetele, la o seara intrev fete, ori ies sa fie agatate, ori baietii ies la agatat sau in grupuri mixte, la distractie.
De obicei, fetele singure ies impreuna pentru a se distra. Ele se comporta ca o turma. Se duc toate la bar sa isi ia un shot, sau se duc impreuna la baie, comenteaza pe cate una alta sau se bucura pentru una din ele ce a fost agatata. Acest tip de comportament vreau sa il numesc comporatent de turma.
Insa baietii singuri ies impreuna pentru a agata si odata ajunsi acolo fiecare pleaca sa isi incerce norocul, ca un pradatori ce incearca sa prinda caprioara. Acesti lupi urbani ii numesc haita.
E foarte interesant sa observi comportamentele astea doua dupa ce ai eticchetat tipurile de grup.
Aseara, era o atmosfera lite, ca sa parafreze o colega de la master asa ca mai mult ca oricand, in loc sa dansez pana transir am observat turmele de caprioare si haitele de lupi.
Pe curand...

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate fetele si toti baietii. Nu e cineva anume, e o generalizare, daaaah

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce e drept e adevarat ca atunci când fetele ies împreună merg la bar şi beau shot-uri in acelaşi timp, şi e plăcut, distractiv. Nu aş privi asta ca spirit de turmă, dar până la urmă fiecare cu părerea sa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare