Uita de zodii, afla compatibilitatea cu partenerul tau dupa grupa de sange

Cam asa ar suna un titlu de stire pe un site ce vrea rating mare... Eu unul as fi intrat pe el si asta nu din cauza faptului ca sunt supersititos ci pentru ca eram curios ce inseamana reactie pe care o avea fiecare tipa din Japonia ce afla ce grupa de sange am.
Japonezii nu cred in horoscop ci in grupele de sange. Pentru un strain e ciudat cand o tipa te intreaba de grupa de sange, eu unul ma intrebam daca vrea sa imi faca o transfuzie sau cine stie ce ganduri diabolice are cu mine.
In 1916, un profesor japonez de psihologie a scris un articol intitutlalt "Studiul temperamentului dupa grupa de sange". Cu toate ca articolul nu avea un back-up stiintific puternic, a avut mare succes, incusiv guvernul a inceput sa recruteze tineri pentru armata dupa grupa de sange. Conform teoriei, cei cu grupa 0 sunt mult mai pasionati si agresivi, astfel devenind soldati mult mai buni.
Am gasit informatiile astea in cartea pe care o citeam pe drumul de la Iasi la Bacau, A geek in Japan, si conform ei principalele caracteristici ale fiecare gupe de sange sunt:

Grupa A - perfectionist, punctual, timid, intelectual, rabdator si inacapatanat
Grupa B - Face lucrurile intr-un mod practic, capacitate buna de concentrare, individualist, "ganduri asupra sentimentelor"
Grupa 0 - Energic, social, extrovertit, lider, arogant
Grupa AB - Caractersici combinate de la toate grupele  - considerat cea mai cool grupa.

Astea fiind spuse, compatibilitatea intre grupe sta cam asa:
A e compatibil cu A si cu AB
B e compatibil cu B si cu AB
0 e compatibil cu 0 si AB
iar AB e compatibil cu AB, A, B si 0.

Vi se potriveste? Mie unul parca da...

Pe curand...

Comentarii

Postări populare