Alintat sau Fitzos?!

Tocmai m-am intors de la o petrecere altfel de cat la cele la care am fost pana acum. la o casa in constructie, pe frig, la un gratar facut la lumina farurilor cu muzica populara, rap si manele. a fost mai mult decta interesant. Am apucat sa stau de vorba cu unul din colegii mei pe care il respect si mi-e foarte drag.
O droaie de stari am avut la aceasta petrecere. De foarte multe ori am avut impresia ca locul meu nu e acolo, ca nu am mai nimic in comun cu cei de acolo, cel mult ca mergem la aceasi facultate si asta doar cu unii dine ei. Dar a fost bine.
Dar... din vorba in vorba s-a ajuns la un subiect. Horea cel plin de fitze. Adevarul e ca m-a deranjat foarte tare aceasta remearca asupra mea, mai ales ca a venit de la cineva de la care chiar ma asteptam sa vad mai departe de aparente. Da, sunt alintat, sunt mai mult decat alintat, doar m-au crescut bunicii si stiu ca prima impresie care ti-o faci despre mine pe langa cea de ciudat e cea de fitzos (cred ca e a doua parere). M-am tot gandit la asta in drumul spre camin. Poate ca e din cauza ca fac greu compromisuri sau pentru ca nu ma las calcat in picioare si ca nu ma cobor la unii si nu ma comport puieril cu ei. poate din cauza asta par fitzos, dar daca ma cunosti mai bine vezi ca de fapt e doar un mod de aparare, pentru a nu fii descoperit ca sunt un copil, o persoana foarte sensibila.
Stiu ca am de pierdut cu aceasta atitudine, dar daca vrei sa ma cunosti mai bine, priveste dincolo de ea si ma vei descoperii cum sunt de fapt. Sunt slab si freau sa par tare, de aceea par la inceput fitzos. Dar daca vrei sqa vezi mai mult, incearca si nu ma cataloga din prima. E cel mai urat lucru, sa etichetezi oamenii.
Pe curand...

Comentarii

  1. Ce-mi vine sa t bat ..shi cred ca am sa t bat ( moral) pt c ai intzeles tu in acea seara ... Ooooooof !!! Da domle eshti shi alintat shi fitzos , na ca tzi-o mai zic odata; dar cu toate ca eshti un alintat shi un fitzos cum nu am mai vazut ( shi cand zic fitze nu ma refer la fitzele clasice d "muiere", fitzele la care am facut referire tind mai mult spre pretentzii ... firar , ca nici acum shi nici in seara aia am gasit cuvantul potrivit) ... nah ca am pierdut idea dupa aceasta paranteza ... firar .. asha ..deci ... cu toate ca eshti alintat shi fitzos tot eshti un caracter d exceptzie shi un prieten km suparacios :| doar shtii ca's eu shi eu "este" serios 10% din timp... ( cu toate ca deviza mea e "cele mai serioase lucruri se spun glumind ;)) ) Oricum nu conteaza prea mult c am scris eu aici ... dar macar sa-tzi dau d intzeles ca nu am vrut sa t supar ... a da ..era sa uit ... ma iertzi ;;) ?

    RăspundețiȘtergere
  2. shi cand zic fitze nu ma refer la fitzele clasice d "muiere"


    oh my god q!
    acum te bat eu

    ral-k s stie cine te jupoaie

    RăspundețiȘtergere
  3. k s stii-scuzati limbajul :)))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare