Bridge

NOTA: Nu scriu acest mesaj ca sa fie citit de cel despre care e vorba, chiar nu ma intereseaza sa-l perii sau ceva de genul. Il scriu pentru ca seara asta m-a impresionat. Nu am de ce sa ma dau bine sau sa urmaresc ceva.

In seara asta mi s-a implinit un vis. Pana la urma 2008 e un an bun. Doar eu am pase proaste. Am invatatsa joc bridge. Poate e prea mult spus invatat. Poate doar primii pasi sau cat e necesar ca sa joci ca amator. Totul a pornit prin liceu cand proful meu de mate, domnul Andrei, tot spunea de pasiunea sa, bridgeul. Atunci l-am rugat sa ma invete si pe mine. Am avut o conditie pentru a fii invatat si anume sa iau un 10 in scris la mate. Eu mereu greseam la calcule(da nu stiu de ce folosesc trecutul) si nu luam niciodata 10 la lucrari. In anul I am luat 10 la Analiza 1 si 2. Deci conditiile mele erau indeplinite. Nu prea a fost timp nici de o parte nici de alta asa ca a tot fost amanata asta. Pana azi...
Nu neaparat faptul ca ne-am adunat o mana de oameni si am invatat sa jucam dupa care am jucat, m-a bucurat atat de mult ci acele cuvinte spuse la sfarsit. inainte sa plecam domnul director (:P) mi-a spus ca s-a tinut de vuvant iar acum eu trebuie sa invat in continuare. Am crezut ca se referea la scoala sa invat. Asa ca l-am intrebat. Raspunsul m-a impresionat foarte mult. "Bridge, ttrebuie sa exersezi si sa inveti mai bine ca la scoala stiui ca inveti pentru ca esti silitor" chestia asta m-a dat pe spate. Cam toti care ma stiu cunosc faptul ca sunt genul de persoana care are nevoie de incurajari si de afirmari. Mie trebuie sa imi spui ca sunt destept, talentat, etc, ce crezi tu ca sa nu uit. Ca sa am incredere in mine. Faptul ca mi-a spus dumnealui asta, o persoana care iti vede doar defectele si face misto mereu de tine, inseamna mult pentru mine. Tot drumul spre Luncani m-am uitat pe geam cum ningea si m-am gandit la vorbele astea. Mi-au dat incredere pentru noul an. A fost cea mai buna uratura. Multumesc Mult!
Pe curand...

Comentarii

  1. Cred ca fiecare dintre noi s-a simtit bine in seara asta. Am stat la masa cu cei mai apropiati prieteni si am jucat bridge si am baut bere. Abia astept urmatoarea intalnire. Pe drum, acelasi domn profesor mi-a "trantit-o" si mie...De cele mai multe ori cica asa avea dreptate. Deci timp de 4 ani m-am contrazis cu dansul si acuma am dreptate...Deci am dreptate, la urma urmei!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare