In premiera


Exista odata o emisiune cu reportaje de exceptie. Emisiune se numea "Reporter special" si era difuzata de Antena 3. Insa audientele nu erau compatibile cu emisiunea si cum traim intr-o societate de consum, emisiunea a picat.
Insa PRO TV-ul avea si are o emisune de succes. Romania, te iubesc, o emisune cu reportaje interesante. Producatorul emisiunii, Carmen Avram a plecat intr-o zi de la PRO. Pe motiv ca vroia sa evolueze iar emisiune de pe PRO avea un format ce nu avea voie sa se schimbe, ca sa nu piarda din succes. Insa Gadea a luat-o la Antene unde e sef si i-a facut si emisune. Emisiunea a fost lider de audienta, pe 1 Martie,cand a debutat cu o editie speciala. Emisiunea se difuzeaza duminica, la ora 21.00.
In Premiera cu Carmen Avram este imbinarea perfecta dintre Reporter Special si Romania, te iubesc (RTI). Acelasi motor, jurnalisti mai buni.
Si inca ceva, Carmen Avram, fostul producator RTI, actualul sef de evemimente speciale Antena 1 si 3 si producatorul In premiera, este absolventa de CFDP, la Constructii la Iasi.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare