Septembrie

Stiti de ce imi place mult a doua jumatate a lunii septembrie? Nu ca incepe scoala, nu sunt chiar atat de tocilar... cu toate ca studeiz la o universitate de top :)), ci pentru ca incep serialele si dupa vara, cand ne-au lasat cu povestile neterminate acum vin sa faca lumina.
Primul serial pe care am apucat sa il vad e How I Met Your Mother, si dupa un sezon mai trist, am ras de unul singur la doua episoade geniale, la fel ca fiecare data. Povestea asta despre seriale o sa fie ca o cascada, fiecare poveste se leaga de alta. HIMYM e unul din serialele mele de suflet pentru ca e ca un fel de Friends, contemporan, cu mai multa drama, dar povesti la fel de stupide si amuzante, povesti pe care doar prietenii adevarati le pot traii.
Apoi am urmarit debutul de doua ore a sezonului 8 din Grey's Anatomy. Nicodata in Grey nu stii ce e mai dramatic, cazul medical sau povestea personajelor si nici in acest episod nu am ramas dezamagit. Aveam o senzatie ca totul e ok, pentru ca totul era asa cum trebuia sa fie.
Probabil ca stiti ca sunt un fan al serialelor gen politiste (CSI, Criminal Minds, Body of Proof) iar vara asta am descoperit The Good Wife, care imi place pentru ca se invarte tot in jurul legii, cu toate ca aici de voarba de avocati.
Anul trecut am avut doua revelatii: Body of Proof care incearca sa fie o cominatie de CSI si House dar a la ABC, siropoasa si usor telenovelista, insa imi place mult si Nikita.
Nikita, a fost remake-ul pe care il asteptam. Am fost un mare fan al serialului initial, apoi ina anul 1 am vazut filmul ce sta la baza serialului iar anul trecut CW m-aimpresionat pentru prima data cu un remake. Dupa ce 90210 l-am lasat balta, era prea mult Gossip iar Merlos Place nu m-a captat de loc (de aia a si murit subit), Nikita a fost o chestie de asa da. Are multe lipsuri si aberatii, dar imi place mult iar primul episod din sezonul 2 nu m-a dezamagit.
Anul trecut am auzit o stire cum ca Drue Berrymore vrea Charlie's Angels din nou. Charly's Angels a fost primul serial politist pe care l-am vazut vreo data si m-am indragostit de el. Cred ca eram in clasele 1-4 cand il difuzau pe Antena 1 si m-a fascinat. Apoi a fost filmul, cu Drue Barrymore si Cameron Diaz pe care le iubesc, am fost la cinema la filme si cu toate ca au fost maxim de comerciale, mi-au placut mult. Dar cand am auzit stirea mi-am zis ca gagicile sunt cam batrane pentru un al treile film. Dar cititnd articolul am aflat ca Drue vrea sa produca un remake dupa serial. Am zis, ok. Inca un remake dupa un serial ce imi place. Nu stiu daca o sa mearga, dar cat timp va fi, eu il voi urmarii. Povestea urma sa fie schimbata: actiunea se muta din LA in Miami: mai multa piele la vedere si sexappeal. Apoi ingerii nu mai sunt foste politiste ci foste infractoare ce s-au reintegrat cu ajutorul lui Charlie iar Boslie v-a fi un celebru haker. Am putut sa jur ca CW il va produce insa serialul s-a intors la postul mama, ABC.
Serialul are ca una din protagoniste pe un doctor din Grey (obstreticianul din sezonul trecut) ce cred ca a dat ca un fel de test pentru public in ABC. si inca doua fete necunoscute (de mine). Debutul a fost destul de slabut si sincer prea mult iPad. Nu cred ca o sa aiba mai mult de un sezon insa o sa ma uit la el. Imi place...
Astazi am vazut Criminal Minds. Mi-a placut mult episodul pentru ca a fost altfel pentru prima data iar personajele au fost umanizate mai mult ca niciodata. Era cazul pentru un astfel de episod, dupa ce i-au tarat prin atatea anul trecut si ma bucur enorm ca am din nou echipa completa.
Din cauza ca nu pot descarca de pe torrent, gasesc mai greu serialele online iar Body of Proof e degasit... Am insa ce sa vad si il descarc eu pe asta cand ajung in vacanta acasa. Ca tot nu sunt seriale vara.
Oricum e un an greu pentru ABC. Nevestele sunt la ultimul sezon iar actorii principali din Grey nu vor sa semneze pentru inca un sezon. Au pierdut-o deja pe Oprah... trebuie sa faca ceva ca la anu' sa nu fie prea descoperiti. Am inteles ca mizeaza pe Revange: o readaptare a Contelui de Monte Cristo, in zilele noaste, pe o insula a bogatasilor, ceva a la Gossip. Le urez succes, eu zic pas.
Pe curand....

Comentarii

  1. Dacă ai nevoie de ceva de pe torrent, o să-ţi caut şi-ţi trimit prin skype sau îţi fac un dvd şi îl pun la poştă.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult. Netul imi merge greoi (si sint in Japnia, mi se pare o contradictie asta :)) ) se pare ca peste tot ce e gratis e prost asa ca prin skype cred ca e ingorzitor iar prin posta e scump. Dar daca o sa vrei sa ma ajuti, o sa te anunt cand se aduna mai multe episoade. Si sa stii ca nu am uitat de ceaiuri. Inca sunt in cautarea unui magazin specializat pe comercializarea de ceaiuri ca nu vreau sa iti iau un ceai banal din supermarket

    RăspundețiȘtergere
  3. Eşti un drăguţ, merci frumos. Cât despre scump, prin poştă un dvd, două acolo nu cred că o să mă ruineze. :D Oricum, mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare