10 luni

Mi-a luat zece luni sa ma duc la Bibliteca Nationala a Romaniei sa im ifac card de acces. Am fost la Biblioteca Academiei, ca cica acolo e mai liniste. Dar nu... De acum, cand am de lucrat ca nebunul, cand am nevoie de liniste si de racoare, atunci cand nu trebuie sa existe lucruri care sa imi distraga atentia, biroul meu o sa fie la Biblioteca. Mai mult nu mai zic,
Cine n-a fost, sa mearga. In sfarsit avem si noi o Biblioteca wow. Arhitectura, arta, functionabilitate si angajati foarte draguti.


Pe curand...

Comentarii

  1. Cladirea care adaposteste biblioteca, e un cacat urias. Am muncit la ea si stiu despre ce vorbesti. Tu care esti probabil un afon in toate, n-aveai cum sa-ti dai seama. Data viitoare, inainte de a mai face remarci ''pe langa'', intreaba-ma si pe mine daca nu cumva bati campii cu gratie.
    P.S. Nu te grabi sa prinzi radacini in sala de lectura! Fii gentil si asteapta sa elibereze locul, maestrul Cristoiu. Hai pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-as intreba insa nu ai curajul sa te semnezi.
      Si daca tot te enervează blogul asta, ce ce tot in citești?

      Ștergere
  2. Labarel Intrusul zis 'oae.04 august, 2015

    Iti fac trafic. Poate vei da si tu candva, o bere ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu câștig nimic din traficul asta. Si nici nu cred ca vrei sa iti pierzi timpul la o bere cu un om atat de plictisitor ca mine. Si nici eu nu cred ca vreau sa imi pierd timpul cu o persoana care nu ma respecta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare