Nights in Rodanthe



De mult nu am mai fost atat de profund impresionat de un film, ca dupa ce am vazut Nights in Rodanthe.

Richard Gere si Diane Lane se reintalnesc pe ecran in drama romantica “Nights in Rodanthe,” dupa best-sellerul lui Nicholas Sparks despre doi oameni care descopera ca in viata, exista intotdeauna o a doua sansa de a descoperi dragostea.
Adrienne (Diane Lane), o femeie care inca sufera in urma tradarii sotului ei, incearcand sa-si reconstruiasca viata fara el, afla ca acesta ar vrea sa se reintoarca acasa. Sfasiata de sentimente contradictorii, ea se bucura de sansa oferita de o veche prietena, evadand intr-un orasel, Rodanthe, pentru a avea grija de hanul acesteia pentru un weekend. Acolo, in indepartata regiune Outer Banks, din Carolina de Nord, Adrienne spera sa-si regaseasca linistea necesara pentru a-si regandi viata.
Este extra-sezon si hanul ar fi inchis daca nu ar fi venit pe neasteptate un oaspete solitar, Paul (Richard Gere), un doctor de la oras. Dupa ce si-a sacrificat viata pentru cariera, Paul a venit la Rodanthe pentru a indeplini o datorie neplacuta si pentru a se confrunta cu propria constiinta.
Sunt doi straini care stau sub acelasi acoperis, dar odata cu apropierea unei furtuni, ei cauta alinare unul in celalalt, declansand o poveste de dragoste ce avea sa le schimbe viata. (sursa).

Un film ce merita vazut la toate varstele, o poveste frumoasa de dragoste ce ne face sa realizam ca viata este scurta si merita sa ne bucuram de ea, si sa o traim. Filmul are la baza un roman de Nicholas Sparks si este ecranizat de echipa ce a realizat si "The Notebook".
Pe curand...

Comentarii

Postări populare