Cuibul hipsterilor simpatici din Iasi

Ieri, draga noastra Irinuca si-a sarbatoit ziua de nastere pe care nu o arata deloc... De cand m-a anuntat ca isi face ziua la Cuib, nu m-am intrebat unde e locul asta, ci cand a zburat timpul asa. Parca mai ieri eram intr-o izakaya din Ikebukuro si o sarbatoream pe Irinuca, dupa care am plecat cu totii in Fujiino iar a doua zi am fost la Muzeul Cailor Ferate. Cand a trecut timpul???
Cuib - e un centru urban de intiative bune, un loc ce promoveaza produsele locale, hrana fara carne (si in special veganul) si apa filtrata ce nu se imbuteliza in plastic si se ofera gratis la masa. Cu doua din cele trei concepte sunt si eu de acord, aia cu carnea nu e pentru mine.

E un mic local pentru hipsteri cu ceaiuri naturale si suc Ana are, cu bere nefiltrata si mancare cu produse bio. In local poti gasi obiecte hand made de vanzare, reviste hipsteresti si mesaje ecologice.  Mi-a placut foarte mult acolo. De la mesele cu scaune neasortate, pana la personal si berea Terapia. Fie ca mi-am bucurat hipsterul din mine, fie ca atmosfera si compania erau perfecte, dar in Cuib m-am simtit ca acasa.
Cu siguranta o sa ma mai intorc acolo, cel putin cand o sa vina o buna prietena de-a mea in Iasi, prietena ce este into vegan, bio si tot ce vine de aici.
Noi ne-am simtit bine acolo, cu briose, ceaiuri si sucuri naturale, dar n-am terminat ziua fara un kebab si o bere adevarata in Tudor.

Pe curand...

P.S.: Am pus cateva poze din Cuib pe pagina de facebook a blogului, aici. Sunt poze cu mesajele scrise cu creta pe tablitele din wc, sunt  poze dintr-o revista de curtura scoasa de ascociatia ce are si Cuibul. In numarul respectiv se comemorau un an de la taierea teilor din Iasi si caricaturile din revista sunt foarte misto.

Comentarii

  1. Naivă dar cumva drăguță descrierea. Hipsterul:), aproape că mă simt, vegan, susțin cauze ecologice, mânănc fructe, legume în stare cât mai pură(pentru că îmi respect corpul). și apoi mă trezesc și îmi dau seama că de fapt hipstereală e de fapt normalitatea. cine vrea să tortureze animale? cine vrea cratere și cutremure sau apă doar din plastic că șistu f... pânza freatică. și nu în ultimul rând, cine nu vrea să aibă parte de lucruri estetice, până la urmă avem o singură viață. cu simpatie,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cine a spus ca e rau sa fi hipster?

      Ștergere
    2. e discuție lungă, pe scurt nu multă lume îi simpatizează :) termenul e cumva peiorativ. se poate asocia cu persoane ipocrite și extreme. zic și eu. drăguț blog oricum

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare