The Curious Case of Benjamin Button


Pe langa ideea atat de originala a filmului, ce m-a facut sa imi spun: "De ce nu m-am gandit eu la asta?" si sa ma umple de nervi, filmul a fost genial de la un capat la altul.
Cum ar fii sa intineresti in loc sa imbatranesti? Un chin pentru prima etapa a vietii, avand in vedere ca te nasti batran, dar... si un chin in a doua etapa cand toti cei iubiti imbatranesc si tu devii copil.
Cum e sa nu ai copilarie iar apoi sa fii un copil sclerozat. Sa iubesti un copil cand esti batran, sa te casatoresti cu ea cand esti tanar si sa te ingrijeasca ea cand e batrana iar tu copil. Si pe langa toate astea sa mai ai si o viata plina de aventra, dincolo de tot ce ti se intampla.
Sunt doua lucruri ce fac genial filmul asta. Primul e povestea cu gara si ceasul, pe care o uit pe parcursul celor 2 ore jumatate iar a doilea e mosuletul de la azil ce fusese traznit de 7 ori, iar Benjamin isi imagineaza genial cum s-a intamplat.
Si sa nu uitam de pasarea colibri...
Unii oameni sunt nãscuþi ca sã stea la marginea râului. Unii sunt loviþi de fulger. Unii au ureche muzicalã. Unii sunt artiºti. Unii înoatã. Unii se pricep la nasturi. Unii sunt actori. Unii oameni... sunt mame. Iar unii oameni... danseazã.


Pe curand..

Comentarii

Postări populare