Marlani

Cei de la marlani.ro mi-au furat o poza de pe blog. Mai tineti minte articolul meu din vara cu gara din Bacau? Daca nu, dati un click aici. Ei au luat poza si au postat-o la ei. Sursa tot ei fiind. Nici macar nu au avut bunul simt sa puna undeva sursa. Au postat articolul aici, si astazi la Neatza cu Razvan si Dani, poza mea a aparut la TV, dar ce-i drept sub numele lor!
Deci poza din filmulet e a mea si astept niste lamuriri de la marlani cat mai curand.

Pe curand...

Comentarii

  1. As fi vrut sa-ti multumesc pentru faptul ca ne faci reclama pe blogul tau dar vad ca ai doar vreo 10-15 vizitatori pe zi si nu cred ca ne aduci un trafic prea mare. Da, asa este, suntem marlani, toti. Oare la toate pozele de pe cocalari.com este data sursa? Noi postam marlanii. Primim poze pe mail si nu prea ne intereseaza de unde sunt. Daca esti mandru ca a aparut o poza de la tine la Neatza... nu stiu ce sa-ti spun. Cred ca e a 25 oara cand dau ceva de la noi. Nici ei nu ne-au intrebat dar nici rau nu ne pare rau. Le multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am un blog cu vizoalizare nationala si nici nu vreau asta. Eu scriu pentru prieteni. Dar daca iau ceva, de undeva, dau sursa, asa se face. Si daca va respectati, mai ales cu traficul vostru, puteati sa spuneti sursa. In loc sa veniti aici sa va laudati mai bine va recunosteati greseala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare