Va multumesc pentru sustinere!


Saptamana trecuta am aflat ca fac parte dintre finalistii Galei Studentul Anului in Strainatate. Cei de la Liga Studentului Roman din Strainatate m-au informat de calificare print-un e-mail, in care ma rugau sa nu fac public acest lucru pana cad nu apare comunicatul lor. Asa am si facut, chiar am spus ca nu o sa spun la mineni de nominalizarea asta pana nu trece finala. Suntem 4 nominalizati la categoria mea deci am sanse de 25% sa castig. Ca sa nu se faca mare tamtam, am zis ca o tin secreta.
Dar au fost altii ce au scris asta si s-a aflat. O buna pritenea mi-a postat un link de la BZI. Ei erau cei ce au scris despre acest lucru, luand o poza de-a mea de pe facebook si facand o struto camila din ceea ce am studia in Japonia, cu ceea ce studiez aici. Articolul il puteti citii aici.
Nu a trecut mult timp de cand aparuse articolul ca am si fost cautat de un ziarist de la Ziarul de Iasi. Am discutat cu el despre studii si despre echivalari iar astazi au aparut doua articole in ziar, aici si aici.
Pe site-ul LSRS-ului apare ca sunt din Iasi, cu toate ca eu le-am spus ca sunt bacauan. Posibil ca ei au scris iesean, facand referire la orasul unde studiez.
Daca se tot dezlantuise povestea asta, am dat si eu un pont colegilor de la Bacau Expres si domnul profesor  Gavrila a fost primul care a scris despre asta pe blog la dumnealui. Mi-a facut o mare surpriza si bucuriesu articolulul dumnealui, pe care puteti sa il cititi aici.
Desteptarea a scris un articol despre nominalizarea mea si asta m-a bucurat mult. Cand le-am spus colegilor de la Bacau Expres de nominalizare nu ma asteptam sa se ajunga la ziar, ci la blogurile lor, deci articolul din Desteptarea m-a surprins putin.
Ieri am oferit un interviu celor de la 1TV Bacau pe aceasta tema. Se facea sa fiu la ei in redactie (cu o surpriza despre care o sa va povestesc la sfarsitul anului) si asa a aparut si prima stire despre mine pe tv, fie el si local.


Pe langa toate astea a mai fost si un val de atentie pe care am primit-o de la prieteni, mesaje, telefoane, comentarii pe facebook. De aceea as vrea sa le multumesc tuturor, si in special doamne profesor Brosteanu ce mi-a dat pontul asta. Si de acum, pumnii stransi ca poate castig premiul.
Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare