The Killing

The Killing a fost cel mai bun serial politist pe care l-am vazut vreodata (inainte sa sariti in sus, n-am vazut decat jumatate de episod din True Detective). The Killing a fost un serial ce mergea pe o reteta clasica, in care timp de 2 sezoane (25 de episoade) au rezolvat un caz, si ne-au prezentat zi de zi, noutatile pe care le faceau in cercetarea crimei.
Dupa cele doua sezoane, ce au reprezentat o crima, serialul a fost anulat, din cauza audientelor slabe. Un an mai tarziu, i s-a mai dat o sansa. Sezonul 3, a avut 12 episoade si a  urmarit un alt caz pe care il avea echipa deja celebra. Dupa sezonul trei, serialul a fost anulat din nou. De data asta AMC renuntase de tot la el. Salvarea a venit de la NETFLIX. ce a cumparat drepturile si i-a mai acordat un ultim sezon, de data aceasta cu 6 episoade, sezon ce a fost facut public pe 1 august.
Cazurile s-au solutionat din ce in ce mia repede. Primul a avut alocate 25 de episoade, al doilea 12 iar ultimul 6.
De data asta mai mult ca sigur ca s-a terminat de tot. Pacat... O sa-mi lipseasca Linden...
Ce mi-a placut la serialul asta? Atmosfera. Actiunea are loc in Seattle si tot timpul a plouat sau a fost ceata. Sezonul 4 a fost un pic mai insorit, poate cei de la Netflix au dorit sa schimbe starea aia de apasare pe care o avea serialul original. Apoi au fost personajele si actorii. Nici unul dintre ei nu e frumos. The Killing a fost un serial cu oameni hai sa nu spunem urati, ci banali, stersi. Personajele principale, cuplul de politisit, au purtat cam aceleasi haine timp de 4 sezoane: ea schimba doua pulovere, el doua hanorace.
A fost altceva, un serial ce iesea din tiparele televiziunii actuale. Poate de aceea nici nu prea a fost mainstream...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare