3XHorror

Zilele astea am vqazut 3 filme horror dar fiecare din el a fost alt gen.
Sa incepem cu primul si anume Saw 5. Eram destul de dezamagit de Saw 4 si m-am uitat cu retinere la a 5-a parte a seriei.. Plus ca de acum o tot lungeste. Trebuiau s fie 3, ba nu vor fii patru si uite ca ne-am trezit si cu a 5-a. Da, dar a 5-a a fost o paralela la a4-a. Am putea sa ne lipsim de partea a 4-a si sa ne uitam la a 5-a pentru ca actiunea are loc, cumva in paralel si in comparatie cu partea 4, 5 e reusita, si chear e in acelasi stil cu primele 3 parti.
Seria Saw este o serie sangeroasa, ce te ingrozeste prin cruzimea crimeleor din film.



Al doilea film pe care as vrea sa-l prezint este Session 9, un thriller horror care prezinta munca unei echipe ce trebuie sa curete de azbest un fost sanatoriu. In timp ce echipa lucreaza cu zor pentru a primii un bonus baban, unul din ei descopera o camera unde se afla inregistrari ale sedintelor cu pacientii. Ne este prezentata pvestea unei femei ce avea multipla perosnalitate si nu isi aduce aminte ce s-a intamplat de craciun cand era mica. Cand psihologul afla cine e Simon, una din personaliatile ei, aflam si noi cine e in spatele crimelor ce au loc in echipa de muncitori.
Acest gen de film horror, ce este mai mult psihologic, ce te ingrozeste nu prin sange si crime ci se joaca cu psihicul tau, acest tip de horror imi place cel mai mult.



Cea mai neinspirata alegere a fost The Rats. Daca ati vazut filme cu albine ucigase, cu furnici ucigase, cu ciori sau ce-a mai fost si credeti ca nu e de ajuns, va recomand The Rats, daca va e frica de sobolani sau sunteti o fire mai sensibila si nu suportati sa vedeti cum mancanca de viu un om o haita de sobolani, nu va uitait la el. Eu eram undeva la mijloc si sincer regret alegerea facuta. trebuia sa nu vad filmul asta pentru ca nu mai suport de loc New Yorkul si nici sobolanii.
Susan este directoare de relatii publice la un magazin luxos din New York.
Necazul incepe cand un client e muscat in cabina de proba de un sobolan si se imbolnaveste de o boala rara. Incep sa se intample si mai multe incidente, si din ce in ce mai multi oameni sfarsesc in spital. Un exterminator de sobolani discret, dar profesionist, e adus pentru a-i lichida, dar rozatoarele au planuri mai grandioase decat magazinul: vor sa ocupe metroul, centrele de recreatie, apartamentele, autobuzele. Desi sunt facute eforturi imense pentru a-i extermina, inclusiv nenumarate explozii, sobolanii reusesc sa se regrupeze.

Daca vi s-a parut interesant uul din filme, va invit sa le urmariti :D,
Pe curand...

Comentarii

Postări populare