MS 3 e MS 4

Uite cum s-a terminat azi si a treia editie a megastarului. Andreea mai frumoasa ca niciodata, Virgil si Adi mai carcotasi unii cu altii ca niciodata si emtii mari. o editie altfel, cu trupe, mult mai scurta si foarte interesanta.
Am avut un vavorit de la inceput, trupa in care era Jo. O stiu pe Jo de la Scoala Vedetelor, apoi pe la Eurovision, la un momednt dat era implicata intr-un proiect muzica si canta omuzica ciudata putine electronica, de care se ocupa para Ionel Tudor (daca el e cel ce era si dirijorul orchestei de la Megastar 2), apoi am vazut-o la vocal la Megastar. Mi-as fi dorit sa castige ele, dar se pare ca e un obicei la megastar, se pare ca majoritatea telespectorilor sunt femei si ca la fiecare editie a castigat un baiat, respectiv o trupa de baieti. Nu pot sa spun ca cei de la Buzz nu erau buni, doi din ei sunt din Iasi si asta ma bucura, insa as fii vrut sa vad fetele castigatoare pentru ca e nevoie de voci feminine bune. Ducem lipsa de asa ceva si era sansa lor.
Dar... asa e in viata.
Acum tot ce sper e un Megastar 4, lung, pe doua sezoane, neafectat de criza mondiala, cu carqavane de preselectii, cu multe momente funny si cu decor nu, de ce nu. Sper ca Andreea sa ne tina la curent pe blog.
Si trupele aveau cate 3 membri, 3 in p**a mea :))
Pe curand...

Comentarii

Postări populare