Kaki
Prima reactie a fost oaua la textura. Ma asteptam la ceva mai moale insa textura mi-a adus aminte de para. La gust seama cu o combinatie de para cu morcov. Multi zic ca seama cu mango cu morcov sau piersica cu morcov sau chiar pruna. E foarte bun insa nu stiu daca am avut o reactie alergica de la el sau de la altceva. La jumatate de ora dupa ce l-am mancat a inceput sa ma manance pielea insa nicio iritatie.
Fructul este mancat proaspat insa este forarte popular uscat in tarile asiatice. In Korea se foloseste la crearea de condimente si otet iar in China se face gem.
Lemnul copacului este un lemn tare insa casant de aceea este greu de utilizat. Mobilierul clasei sociale inalte din China si Japonia e facut din acest lemn tocmai pentru ca este scump din cauza manoperei.
Eu o sa-l mai incerc odata sa vad daca am alergie la el. Daca nu sunt alergic o sa imi mai cumpar pentru ca imi place mult, insa daca am alergie la el, nu o sa-l mai consum.
Pe curand...
Comentarii
Trimiteți un comentariu