14 luni

A mai trecut o luna, si a fost cea mai buna luna pe care am petrecut-o de cand sunt in Japonia. Luna asta am iesit in fiecare weekend si am experimentat o droaie de lucruri noi. Ii multumesc Ralucai ca ma suporta si ca iese cu mine de fiecare data, descoperind noi locuri. Incep sa iubesc ideea de antropologie si mi-ar fi placut sa fi studiat asta in viata mea.
Am descoperit cartiere nu foarte cunoscute ca vechiul cartier de curve sau cartierul cu chiloetei rosi. M-am plimbat cu tramvaiul si am descoperit clasa muincitoare japoneza, ce e mult mai prietenoasa decat japonezii bogatasi ce invata la Waseda. Am vazut focuri de artificii, am iesit la beri si am ras, am ras mult si m-am simtit bine.
Am inceput o noua rubrica pe blog, Fashion Victim si am resurcitat rubrica Opinii.
Am fost la teatru. Am vazut o piesa No si una Kabuki. Mai vreau sa merg la o piesa de teatru No, adevarata si sa merg la teatru de papusi traditional. Tot luna asta am mers la film intr-un cinematograf japonez.
Scoala merge bine. Cele doua cursuri pe care le iau, cel de Urbanism si cel de Prevenire a dezastrelor in zona de tarm sunt foarte interesante si pe langa asta, am facut si o excursie la Centrala Nucleara de la Hamaoka.
Am primit dimploma de la Ambasadorul Romaniei la Tokyo, am cunoscut multi romani, printre care si pe parintele Nicodim si asa am ajuns si la o slujba la biserica.
Am fost la festivalul facultatii (despre care va povestesc maine) si am ratat o excursie cu laboratorul din cauza unei sedinte tampite din camin.
Am avut o luna aglomerata, de aceea nu am apucat sa vorbesc cu prietenii de acasa...
Pe curand...


Comentarii

  1. nu spune hop :)) cine stie ce te mai asteapta - legat de cea mai buna luna :P

    RăspundețiȘtergere
  2. PS acum observ ca la tine arata si ce citesti acum..- cum e cartea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. observi bine ca am pus acum doua zile rubrica aceea acolo. ca vreau sa imi schimb imaginea de fundal si am facut niste mici schimbari in acelasi timip. doar ca nu imi da voie sa schimb imaginea, are o eroare si ma dispera... l-am stresat pe Q sa ma ajute cu poza si acum nu pot sa o pun.
      cartea e foarte interesanta dar nu cred ca e genul tau. e 100% postmodernism pur, un roman despre nimic cu multe injuraturi si frustrari. scris foarte bine. o sa scriu despre el cand il termin, mai am 35% de citit (dupa kindle)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu. E tema prestabilita de la ei. De toamna, la poza mea inca da eroare. Am scis pe forum, am vazut multe intrebari de genul, am incercat raspunsurile si tot nu merge.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare