Haine noi

De vreo doua saptamani ma tot chinui sa imi schimb imaginea de fundal dela blog. Pentru ca sunt paralel cu photoshop-ul, de fiecare data cand fac asta, il rog pe bunul meu prieten, Alex, sa imi editeze fotografia. Pentru cei ce ma cunosc insa nu il cunosc pe Alex, el e tipul de care va tot zic: "Daca ar vedea Q ca inca fac poze pe auto, s-ar lua de mine" sau "Of, de era Q aici imi facea o poza misto de pitiponc". Pana cand o sa aiba site cu portofoliul sau, atat o sa stiti despre el.
Astazi, am zis sa incerc inca odata sa pun poza de fundal si a mers, asa ca de acum schimbarile sun gata. Da, e aproape decembrie, si cu toate ca si aici e foarte frig, frunzele de abia si-au shimbat culorile. Asa ca o sa stea ceva ca imagine de fond (pana il mai deranjez pe Alex cu o noua poza, pe care trebuie sa o fac candva).
Pe langa noile culori si noua imagine, mai sunt cateva mici schimbari, schimbari ce erau necesare si au fost semnalate si de cititori:
1. Am simplificat blogrolul;
2. Am renuntat la rubrica enciclopedie, din lateral, pentru ca nimeni nu citea citatul zilei sau sarbatoritul zilei;
3. Am adaugat un nou panou de bord cu: acum citesc. Si asta pentru ca m-am reapucat de citit, in tren, in fiecare zi, cate 20 de minute la dus, 20 de minute la intors, intr-o ingramadeala infernala, de pe kindle sau tableta. Cum termin cartea, scriu despre ea pe blog si apoi cand incep una noua schimb si imaginea.
4. Am schimbat si culoarea celor doua ceasuri, cu ora din Japonia si ora din Romania. Cu toate ca unii dintre voi mi-ati spus ca nu vedeti rostul ceasului, eu il vad. Odata pentru cei de acasa, sa stie cat e ora la mine, si apoi pentru mine, sa vad mai usor, fara sa calculez, cat e ceasul acasa.
Schimbarile au aparut de acum doua saptamani, de cand tot imi fac nervi cu incarcatul imaginii de fundal, insa abia acum am finalizat tot.
Apoi au aparut doua probleme.
1. Am sters articolele despre Telenovela Waseda. Am fost descompirtat. Nu intru in detalii, insa google translate face victime. Toti protagonisti au aflat in serie despre serial si am primit mesaj pe facebook ca sunt gurat sa sterg, si ca nu e frumos ceea ce am facut. Nu intelegeam de ce am la surse de trafic google content, google translate... Se pare ca au tot citit fiecare episod si s-au hotarat sa imi spuna. Dupa ce mi-am cerut scuze, pentru evenualul disconfort, am sters articolele. Stiu ca nu foloseam nume adevarate, insa ei s-au prins, din relatari.
2. Google a schimbat politica de incarcare de fotografii pe blog si salveaza, din nou, totul pe picasa. Am ajuns la limita de 1Gb si nu mai pot incarca poze. Daca nu as ura wordpress atatde tare, m-as muta imediat, insa mi-e prea sila de cealalta platforma.  Am gasit insa si solutia. Incarc pozele pe facebook si de acolo le incarc pe blog prin incarcare cu link, dau la poza "copy picture URL" si asa o incarc. Inca nu stiu ce o sa fac cu Fashion Victim insa momentan nu am material destul pentru rubrica. Posibil ca o sa fac un album privat pe facebook, o sa pun pozele acolo si de acolo o sa le iau linkul. Il fac privat ca sa nu vedeti pozele inainte sa apara articolul.
Sper sa va placa noile schimbari. Astept comentarii.
Pe curand...

Comentarii

  1. pai nu ai schimbat mai nimic. tot greu se incarca , tot imbacsit cu chestii inutile. faza cu ceasul ti-am zis-o ca e inutila pentru restul de lume care mai intra pe aici. pentru tine , te cred ca ti-e utila , dar intelege ca oboseste ochiul , se incarca greu , e obositor sa cauti chiar si articolele main pe aici.
    dar , hei , e pagina ta si daca bagi subiecte interesante vor fi citite si cu toate balariile inutile din jur.

    bafta si spor la scris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca l-am aerisit iar ceasul ala e util si pentru altii. Am pornit blogul ca un blog pentru prieteni si ii ajuta sa stie cat e ceasul la mine, daca ma gasesc pe skype sau nu.
      Si poste ai tu conexiunea slaba, ca mie mi-l incarca usor.
      Oricum merci pentru feedback.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare