Supernatural












In trei zile am terminat prima serie din Supernatural. Ma simt ca fostul meu coleg de camera care isi petrecea o zi intreagha la calculatorn uitandu-sela unserial de dimineata pana seara, cu mici pauze. Probabil pentru ca de la el am serialul.
Pe langa cei doi frati care se lupta cu fortele intunericului mai apare din candin cand (in saeria 1, ca in primulepisod din seria 2 moare, daca nu cumva invie apoi) si tatal lorv John interpretat de Jewffery Dean Morgan cunoscut de unii din Gray's Anatomy unde la-interpretat pe Danny Ducatte.
Serialul este ciclic. nu seprezinta un caz, un monsru ceva ataca o persoana. Apoi cei doi frati, Dean si Sam afla cumva de caz si pleaca inrezolvarea lui. Cred ca din motivul ca serialul a avut succes, scenaristul ia dat puteri lui Sam.
Sper ca in seria a dfoua serialul sa ramana lafel deinteresant pentru ca ultimile episoade au fost altfel iar seria doi esteprodusa de CW in timpce prima serie a fost produsa de WB. Poate ca CW este un post al lui CW dar oricum serialulpareschiumbat in seria 2, cel putin priomul episod pe care l-am vazut.
Pe cfurand...

Comentarii

Postări populare