15 luni

Timpul zboara si zboara si a mai trecut o luna. A fost o luna intensa, ce parea sa fie perfecta insa a fost umbrita de un evenment neplacut. Nu vreau sa discut despre asta ci sa trec in revista lucurile placute pe care le-am facut luna asta.
Am ajuns in sfarsit pe muntele Nokogiri, dupa ce in primavara nu am avut noroc. A fost o plimbare minunata, ce s-a terminat cu o balaceala in ocean si cu o raceala. In ziua aia m-am distrat si m-am simtit ca acasa, in compania unor oameni dragi.
Am fost p munte pentru ca padurea incepea sa isi schimbe culoarea, insa era prea devreme, abia saptamanile urmatoare am ajuns sa vad niste frunze rosii in doua gradini celebre construite in Edo si pe o strada cu Ginkgo Biloba. Tot pentru frunze am fost si pe muntele Takao, unde chiar am prins cateva frunze rosii.
Am si petrecut: am fost la ziua lui Hakan la Bol-Bol unde aproape am danseat pe masa si am fost acasa la niste oamni minunati unde am mancat salata de beouf si supa de rosii. Tot atunci am mancat pentru prima data Guakamole pe care am invatat si eu sa-l fac.
M-am reapucat de citit. Am terinat doua carti si acum o citesc pe a treia.
Ceva nou, ce nu stiti e participarea la un pranz cu pizza organizat de facultate. Ieri, studentii internationali de la master au fost invitati de stuff-ul Waseda la un pranz cu pizza si ceai verde unde ne-am spus ofurile. Au vrut sa stie cum ne este aici, ce probleme avem si ce ne place. Au luat notite si ne-au raspuns la intrebari. Mi se pare un lucru bun ca tin cont de feed-back-ul nostru si sper sa aplice cateva din propunerile noastre. Ceea ce se poate aplica. Personal la biblioteca ce vorbeste in engleza nu cred ca se rezolva peste noapte. Dar au zis ca de semestrul viitor incearca sa faca o grupa de japoneza incepatori, intensiv, dupamasa in campus. Asta ar fi ceva pentru ca la master ai ore de mimineata, atunci cand sunt si cursurile de japoneza.
Si apopo de biblioteca. Am cauta cateva zile o carte pentru o prietena de acasa. Am crezut ca o iau razna: am fost trimis de la o biblioteca la alta, si nimeni nu vorbea engleza. Intr-un final am gasit-o. Acum trebuie sa fac poze la cele160 de pagini pe care le are.

Cred ca as numii luna asta, luna Fuji, pentru ca am vazut muntele de trei ori, din trei locuri diferite.
Fuji de pe Takao
Fuji pe langa Nokogiri
Fuji in Fujimino

Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare