Daca ai 5 mii...


Ziua de sambata a inceput pe la vreo 11 si ceva cand am fost trezit de un coleg. Am dat mancare la porcusorul de guineea de care am grija si apoi am stat si am frecat menta. Pana cand a venit buna mea prietena Gicutza pe la mine sa bominam ceva in mall, ca de obicei. Apoi am cautat sosete. Stiti cat de dificil e sa cumperi sosete. MIe imi cumpara mama sau bunicu asa ca nu stiam de unde se pot cumpara. Am descoperit un magazin numai de sosete si alte chestii de genul intim dar nu era ce se cauta, am fost la magazinul de pantofi dar acolo erau doar sosete groase. Am fost si la un magazin de chiloti si sutiene... si nimic!!! Asa ca ma pornit-o spre gara sa culegem pe Iubitul ei, respectiv bunul meu prieten, Nick. In drum, invartindu-ne intr-un sens giratoriu, ca niste daaah, am descoperit un Kaufland si am presupus bine ca o sa gasim acolo sosetele. Aici s-a nascut "5 miul". Am introdus the 5 mii in gaurica de la caricior ca sa il descatusam si dupa figurile pe care le-a facut am reusit sa il luam cu noi la o plimbare prin magazin pentru ca ingheta de frig saracul. Cand am iesit cu sosetele si un pachet de guma (cumparaturi serioase, dom'le) un pui de om mai tuciuriu a atentat la 5miu'. A spus "Tanti, imi dai mie 5miul?" Atunci am realizat ca acea fisa este cu totul speciala era the 5 mii!!! (Acum se aud pe fundal cantece de cor, ceva de genul Aleluia) Deci, am 5 mii!!!
Dupa ce l-am luat pe dansul din gara si dupa multe alte intarzieri si nervi am plecat la petrecere (Party baby). Aici aventura. ztrebuia sa ajungem la Sindicate si subsemnatul stia ca la o intersectie trebuia sa facem intr-un fel da' nu mai stiam cum. Si am ajuns mult prea departe. cand sa ne intoarcem belea. Cica (dar Cica) nu se putea asa ca am luat-o aiure asi am mers, si am mers si am mers... Am ajuns, cica, in canta si, si... la Socola. Nu imi propusesem sa ajung prea repedce pe acolo, dar uite ca am ajuns. Am ajuns si la destinatie pana la urma iar acum am ce povestii de aventurile noaste, cu ia-o pe acolo, acolo unde ca la dragu nu am ochi la spate ca sa vad. Si sa stiti ca stiu care e stanga si care e dreapta, stanga e aia cu care scriu.
petrecera a fost super. Am ce povestii pe viitor. recunosc ca la inceput nu am vrut sa merg iar acum ma bucur ca ma fost. Vinul a fost bun iar berea un pic amara. s-a urcat acolo unde trebuie ca sa uit de principii si ca sa nu imi fie rusine. Tot ce pot spune pe blog (pentru ca nu vreau sa va schimbati parerea despre mine) este ca ma dor ingrozitor genunchii. Vor stii de ce doar cei ce au fost acolo si au vazut.
Ancush, stiu ca te enerveaza ce am postat acum pentru ca iar povestesc ce am facut dar a fost o seara mult prea tare si imi permit pentru ca... Am 5 mii!!!!
Tot aici mi-a venit si o idee pentru ce pot sa scriui pe blog. dar maine cand voi fii mai concret. ;).
Si inca ceva... ma gandeam cand intram in camin ce sa spun portarului. era prea tarziu pentru "buna seara" si prea devreme pentru "buna dimineata"
Pe curand...

Comentarii

Postări populare