Lost in Lost in Translation

Da, pana ieri nu vazusem filmul Lost in Translation. De ce? Pentru ca in 2003-2004 nu ma uitam la filme din astea. Iar apoi, cand am inceput sa ma uit la filme, asta mi-a scapat.  Si nici nu mi-a sarit la ochi pentru ca nu sunt un fan al lui Bill Murray, da eu actor mare, insa nu imi place moaca lui. Insa in filmul asta m-a impresionat. Nu as ri vazut filmul asta niciodata, probabil, daca nu m-ar fi batut foarte multa lume la cap cu el: de la Hakan, la Raluca N., la Alex, si acum doua zile Raluca D. Si daca nu eram fan Murray sau sa vad filmul in care Scarlett Johansson  s-a facut remarcata, macar sa il vad pentru Tokyo si pentru situatiile amuzante de japanese english.
Numele filmului nu e degeaba ales Lost in Translation pentru ca de aici porneste tot. De la faptul ca ramai afis cand te trezesti in cultura asta, ca te nauceste atat de tare incat nu mai stii ce sa faci.
Daca inca exista oameni ce nu au vazut acest film, va rog sa il vedeti:
1. E amuzant si o sa intelegeti prin ce trec eu zi de zi cu japonezii: de la engleza lor pana la traducerile lor
2. E o frumoasa poveste de dragoste, chinuita si imposibila, poveste din aia ce stii ca se consuma pentru ca e interzisa si imposibila.

Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare