Pepsi in Japonia

In razboaiele de tip iPhone-Samsung, Nikon-Canon, Pepsi-Coca-Cola, eu sunt fan iPhone, Nikon, Pepsi. Se pare ca am ajuns in tara Pepsi, pentru ca in Japonia apar mereu noi sortimente in editie limitata. Am sa incerc sa va arat fiecare sortiment pe care l-am incercat de aproape un an jumatate de cand sunt aici:
Pepsi Twist disparuse la un moment dat, dar a reaparut iar Pepsi Max se numeste NEX aici si este una din cele mai populare bauturi.

Urmatoarele sortimente de pepsi au fost incercate personal. Pozele imi apartin.

Anul trecut de sarbatori am avut Pepsi pink de capsuni si lapte:
In primavara a apartu Pepsi Black, un pepsi cu mai putin zahar, deci mai putin dulce, dar si lamaie:
Vara a venit cu Pepsi Salty Watermelon, cea mai oribila varianta de pepsi ever. Nu inteleg de ce a trebuit sa puna sare in el, ca i-au stricat tot gustul de pepene. Am citit pe net ca puneau sare pentru a nu pierde lichide si pentru a limita transpiratia pe timpul zilele toride de vara. Adevarul e ca la ce veri au astia...

Pepsi Ex a fost o doza de energizant ce a disparut repede de pe piata:
Dar l-a inlocuit Pepsi Energy Cola:
Sa nu uitam de Pepsi Special, cel ce contine nu stiu ce enzima ce arde mai repede grasimile si ajuta la slabit. Sau mai bine zis, ajuta sa nu se depuna de acum incolo. Odata la doua saptamani, mananc un fel de pui prajiti si atunci beau pepsi special.
Anul acesta, de Craciun, se poarta Pepsi White cu aroma de portocla.
Pe curand...

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. ciudat. dar mi-a placut. era sarat dar am inteles ideea ca vara ei consuma sare ca sa nu piarda prea multe lichide...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare