90 vs 10

La sfarstitul anilor '90, dupa ce muzica usoara, gen Madalina Manole, Narcisa Suciu, Adrian Enache,, Malina Olinescu, Oana Sarbu, etc, a intrat la apa, a venit moda Hip-Hop. Prin '97-'99 ori manele ori Hip-Hop. Era vremea L.A. si incepea sa prinda calumea muzica de cartier. Muzica dance avea deja palierul ei pe care nimeni nu il lua insa aceste noi stiluri prindeau teren. Manelele au cazut urat de tot iar Hip-Hopul a ramas pe nisa.
Tin minte ca eram inebunit dupa R.A.C.L.A.. Si acum am in calculator 2in1, piesa ce imi pare piesa de referinta a trupei.
Pe langa Rimaru, fondatorul trupei, s-au perindat multi colegi, de la Dj DOX, la Kagula iar ultimul dintre ei a fost Connect-R.
Daca acum nu se mai aude mai nimic despre Rimaru, si despre ceilalti, Anda si Connect-R, s-au incadrat perfect in noul stil Pop-Corn ce invadeaza radiourile si cluburile (stil Dance comercial ce mie imi place cu toate ca toate piesele suna la fel.)
Haideti sa o vedem pe Anda Adam atunci:

Si acum:


Connect-R atunci:

Si acum:


Si noi ce sa intelegem? Ca s-au adapta normal la evolutie si ca au ajuns mai buni sau ca au uitat prima dragoste pentru o alta... Eu cred ca singura dragoeste a lor e popularitatea si fac orice ca sa nu o piarda. Nu ii reprezinta muzica pe care o fac pentru ca nu au personalitate.
Si oare cat din Pop-Corn va ramane peste ani?
Pacat ca nu stim asta...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare