Treceți la conținutul principal

90 vs 10

La sfarstitul anilor '90, dupa ce muzica usoara, gen Madalina Manole, Narcisa Suciu, Adrian Enache,, Malina Olinescu, Oana Sarbu, etc, a intrat la apa, a venit moda Hip-Hop. Prin '97-'99 ori manele ori Hip-Hop. Era vremea L.A. si incepea sa prinda calumea muzica de cartier. Muzica dance avea deja palierul ei pe care nimeni nu il lua insa aceste noi stiluri prindeau teren. Manelele au cazut urat de tot iar Hip-Hopul a ramas pe nisa.
Tin minte ca eram inebunit dupa R.A.C.L.A.. Si acum am in calculator 2in1, piesa ce imi pare piesa de referinta a trupei.
Pe langa Rimaru, fondatorul trupei, s-au perindat multi colegi, de la Dj DOX, la Kagula iar ultimul dintre ei a fost Connect-R.
Daca acum nu se mai aude mai nimic despre Rimaru, si despre ceilalti, Anda si Connect-R, s-au incadrat perfect in noul stil Pop-Corn ce invadeaza radiourile si cluburile (stil Dance comercial ce mie imi place cu toate ca toate piesele suna la fel.)
Haideti sa o vedem pe Anda Adam atunci:

Si acum:


Connect-R atunci:

Si acum:


Si noi ce sa intelegem? Ca s-au adapta normal la evolutie si ca au ajuns mai buni sau ca au uitat prima dragoste pentru o alta... Eu cred ca singura dragoeste a lor e popularitatea si fac orice ca sa nu o piarda. Nu ii reprezinta muzica pe care o fac pentru ca nu au personalitate.
Si oare cat din Pop-Corn va ramane peste ani?
Pacat ca nu stim asta...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...