Treceți la conținutul principal

Incipit : Cine sunt si ce vreau (?)

Dupa ce am postat primul mesaj, aseara, m-am tot gandit la ceea ce vreau sa fac, la ceea ce voi scrie. De fapt, acum, dupa ce m-am mai linistit, pot scrie mai structurat, deci voi considera acesta prmul meu mesaj.
Cred ca fiecare din noi ar trebui sa avem un blog, sa ne postam gandurile si ideile. Am citit multe bloguri, cateva din ele foarte interesante si isi stabilisera de la inceput obiectivele, despre ce vor scrie. Blogul meu va fi ca un jurmal. Voi scrie pentru mine si apoi pentru voi, cei ce il cititi (daca e cineva). Voi scrie aproape in fiecare zi, sub semnul sentimentului ce ma marcheaza in acea zi. pentru mine asta inseamna jurnal, nu insirarea ca la un raport a ceea ce ai facut peste zi. Nu cred ca interesaeaza pe nimeni ca:
Alarma de la telefon a suat la 7 jumate. Telefonul fiind la incarcat a trebuit sa ma dau jos din pat ca sa il opresc. Sunt prea obosit, voi mai dormii jumatate de ora. M-am culcat tarziu azinoapte, m-am uitat la primele doua episoade din seria 3 din prison break. plus ca toata noaptea m-a bazait un tantar si un altul m-a piscat (ca doar tantarii vin cate doi, unul bazaie si altul pisca) si toata noaptea m-am gandit la blog. E interesant poate si un astfel de de juranl, e postmodern sa insir intamplari banale din viata unui om. Dar nu. voi scrie si mai postmodern: ganduri ce pleaca dintr-o stare. As fi vrut azi sa scriu despre serialele mele preferate, dar am scris despre altceva, poate alta data, cand voi reincepe sa vad un alt serial din cele care imi plac. Poate chiar maine...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...