Haos

Prima mea postare. E haos in capul meu. Nu stiu exact ce voi scrie dar vreau sa fie ceva special. Trec prin tot felul de stari, acum sunt fericit, acum sunt trist. Pun totul la suflet si nu tin supararile. Sunt un pacifist. Posibil sa iti par arogant sau rautacios. De fapt sunt complexat. Recunosc ca sunt plin de complexe si de aceea ma comport uneori urat. Dar nu vreau sa vorbesc depre mine ca om pentru ca nu imi place sa judec pe cei din jur si nu imi place sa fiu judecat.
O sa incerc sa scriu dus de starea pe care o am. Melancolie. Melancolie indusa de un nou inceput. E ultima saptamana de vacanta. Sambata voi pleca la Iasi. Majoritatea prietenilor mei studiaza in Bucuresti si mare parte din ei pleaca maine sau au plecat deja. Imi va fi dor de ei, de iesirile in cafenele, de ceaiurile negre cu lapte. Voi incepe anul 2 si voi avea mai putin timp de lucrurile care imi plac: cititul, scrisul si discutiile interminabile despre ce se intamla cu noi. Imi voi cultiva o veche pasiune, filmele. Incep noi sezoane din serialele mele preferate si mereu apar noi filme pe care as vrea sa le vad.
Urasc timpul. Timpul modifica tot, imbatraneste. Relatiile se degradeaza si nimic nu mai ramane la fel. O alta problema de-a mea: schimbarile. Le urasc. Asa cum urasc sa imi fac bagajul. Tot aman sa il fac si uite ca peste doua zile trebuie sa imi duc bagajul la Iasi si aproapre nu am facut nimic. Am anut grija sa ies in oras cu cei la care tin. Posibil ca o sa-i cunoasteti pe parcurs. In seara asta am iesit cu sora mea si cu 2 din prietenele ei cele mai bune si cu una din prietenele mele cele mai bune. Am vorbit despre blog-uri si asa m-am hotarat sa imi fac si eu unul. Ii multumesc Ralucai pentru ca ea spunea ca si-afacut un blog. Sper sa fie si al meu la fel de interesant ca al ei, sau mai :P.
Atat pentru azi.
Pe curand....

Comentarii

  1. Hmm....primul comment. Imi pare bine ca eu am fost sursa ta de inspiratie. Sper ca blog-ul tau sa fie o modalitate prin care si altii sa te cunoasca asa cum am ajuns eu sa te cunosc in cei multi ani de cand te stiu (exceptand perioada in care imi era frica de tine). Si imi pare bine ca te apuci din nou de scris...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu iti place sa judeci pe cei din jur? Mai gandeste-te la aceasta afirmatie si rectifica-ti ori declaratiile ori comportamentul. Esti complexat? Normal daca tu barfesti mai mutl decat toata planeta la un loc...sigur ca ai impresia ca si altii te privesc altfel. Ia si fii mai cu capul pe umeri si apoi poate nu o sa maifii complexat.

    RăspundețiȘtergere
  3. te apuci sa dai comentariu la un articol de cum 3 ani si nici macar nu ai curajul sa te semnezi! cine e compexatul in toata povestea asta?
    G, la-o moale ca tot nu o sa vb cu tine

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare