Tendinte

Panma acum ceva timp era la moda sa faci un copil. Cam toate vedetele de la noi, dar si de peste ocean au facut un copil in periaoda asta. Britney Spears, a facut doi, dupa care a urmat sora ei minora, apoi Angelina Jolie, Ghristina Aguilera, J.LO, Gwen Stefani, Andreea Marin, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghina, acum sun gravide Corina, Andreea BAnica, tipa de la Activ si poate ma sunt si altele.
Insa valul copiilor s-a cam spart si a apartut o noua moda, divorturile sau despartirile. Cap de afis a fost tot brytnei care a scapat sdifonata din casnicia cu al ei sot, acuma e Madonna iar la noi mare tam tam a facut Raduleasca, Romanita Iovan, si mai devreme familia Roman, Insa sa nu uitam de mai batranii, Moculescu sau celalalat actor cu sotie tanara. S-a despartit si Delia de Matteo, Andreea Raicu de Tudor Chirila si altii. Tendinta asta cu despartirile a patruns si la oamenii obijnuiti. Jumatate di cuplurile pe care le cunosc s-au despartit.
Sunt curios ce tendinta mai apare la vedete, ce va innnebunii is patura sociala. Pana atunci. Atentie la certurile in cuplu si...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare