Ritzi-Pizdi

In ultimul timp stirile zilei se impart intre Michael Jackson (a carui inmormantare este azi) si Ridzi.
In ceea ce il priveste pe regele muzicii pop, ma abtin de la comentarii, puncatnd doar, ca, la fel ca de fiecare data, dupa ce a murit numai de bine, dupa ce in ultimii ani a fost acuzat de pedofilie si bagat in maulte scandaluri. Ceea ce vreau eu sa aud sunt declaratiile medicilor ce i-au depigmentat pielea si povestile despre de ce a vrut sa fie alb, povesti ce nu le stiu pentru ca eram mic pe atunci.

In ceea ce o priveste pe madame Ritzi, primul lucru care imi vine pe buze, este : Dace era de la PSD era demisa si dosariata de mult. Nu mai zic daca era Nastase in locule ei, cred ca il linsau public.
Dar asa fufa, e de la PD-L si are voie. PD-L-isti nu sunt coruptii, PSD si PNL au ceva cu ei, de fapt e o neintelegere. ma uit la tanti ministru care si toampa pe langa altelele, nu stie sa se imbrace, hainele stau ca pe gard, isi pune gulerul camasii deasupra sacoului (WTF???!) pe ea si mai are si fata de taranca emancipata. Nu se mai pune ca si-a falsificat CV-ul ea laudandu-se in el ca a fost administrator la o mare firma, intre niste ani, de fapt firma neexistand atunci cand ea declara ca a fost administratorul ei. iar ca s ne intoarcem la banii chelutiei aiurea de 2 mai, zi ce de fapt a fost incginata lui EBA pentru ca ea aparea peste tot si de aceea Ritzi-Pidzi e bazata, ca Zeul PD-L-ului o va ocrotii.
Am aflat, odata cu tot scandalul asta ca ministra a fost un fel de bona politica a Ebei, ea purtand-o pe langa ea pe celebrul fotomodel. Cand Ridzi a fost presedinte la tineret, Eba a fost prim secretar, apoi cand doamna actual ministru a fost europarlamentar, Baseasca a fost membru in cabinetul ei, acum ca i-a pasat postura de europarlamentar, "copilului ei politic" Zeul a facut-o ministru iar cand e bagata pana la gat in cacat, nu isi da demisia opentru ca stie ca are spatele asigurat si nu i se va intampla nimic.

Oare? In halul asta am ajuns? Sa judecam doar PSD-istii si inca sa credem ca democratii is Mesia!!!
Sa nu uitam de telegondola lui barbatusu, primar la Petrosani.
Refuz sa traiesc intr-o tara populata de oameni ce inghit rahatul asta zi de zi!
News Alert: Am aflat acum cu stupoare ca Gusa, curva politica numarul 1 in Romania s-a intors (de ceva vreme) in PSD si ii face campanie tantalaului de Geoana la presidentie :)).
LOL
Pe curand...

Comentarii

  1. Da, Gusa e emisfera stanga a creierului care il mai cuprinde pe post de strateg rozaliu pe Hrebenciuc. Rezultatul: nici macar de o manipulare decenta nu mai poti avea parte in tzara asta:) : http://www.apahideanu.ro/2009/07/nici-macar-de-o-manipulare-decenta-nu.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare