hmmm...

Am sa va povestesc despre cateva lucruri ce ma enerveaza la cei din jur.
1 In primul rand ma enerveaza cei care se ascund in spatele unui calculator pentru a se da mari si tari, de fapt fiind niste lasi ce nu vor avea niciodata curajul sa se puna fata in fata cu tine.
2 Ma enerveaza persoaaele care profita de tehnologie si, te suna in miez de noapte cu numar privat pentru a te trezii si a te deranja. Nu vor avea niciodata curajul sa te sune cu numarul lor adevarat si sa iti vorbeasca, placandu-le sa se simta stapani pe situatie, ca un copil sadic ce strange in pumn o pasare micuta. La fel ca si in cazul persoaneleor de la numarul 1, aceste peroane se comporta ca niste gorile umane ce le place sa isi bata joc de niste mici copii, profitand de puterile lor barbare, nebagand de seama ca lupta nu e dreapta. Dar la fel ca gorilele inteligenta lor lasa mult de asteptat...
Si ca sa nu se trezeasca vreo gorila sa spuna ca am ceva cu ea, am sa mai adaug cateva puncte in lista asta:
3 Ma enerveaza cocalarii care claxoneaza ca boii in trafic si se baga in fata la o coloana pentru ca ei is mai "jmecheri" decat ceilalti si timpul lor valoreaza mai mult decat al celorlalti.
4 Ma scoate din sarite sa vad un status cu "W W W " de dragul de a fi albastru si de a iesii in evidenta in lista ta de mess.
5 Ma enerveza genul ala de persoane care cu orice ocazie te contrazic, cu toate ca nu au dreptate, insa vor sa para ei mai desptepti, suferind de vreo frustare copilareasca.
6 Ma enerveza cei ce rad ca prostii cand cineva foloseste un cuvant ce ar avea vreo conotatie sexuala sau ce contine in componenta lui un cuvant cu contoatie sexuala sau seamana cu un astfel de cuvant.
7 Ma mai enerveaza si cei ce au mereu ceva de comentat pe fundal, cand cineva are un cuvant de spus iar cand il intrebi ce are de comentat spune ceva de genu:"Vorbeam cu colegul..."

Si ar mai fii multe si multi de adaugat, si daca sunteti in asentiment cu mine poate ca adaugati voi o alta categorie de enervanti.
Pe curand...

P.S.: Am modificat un pic conditiile de postare de comentarii pe blog. Trebuie sa va autentificati. Asta pentru a scapa de cei din prima cateogie de oamei ce ma enerveaza.
Mai ai ceva de comentat Anonim? Sau asa nu te joci? E prea complicat pentru tine cand ti-ai pierdut din "putere"...

Comentarii

Postări populare