Bine ai venit 2010


Ca in fiecare an, de cand am blogul, incerc, in prima zi din noul an, sa fac oretrospectiva a anului ce a trecut si sa imi postez dorintele pe noul an.
Anul 2009 a fost un an momoton, un an in care nu s-a intamplat mai nimic in bine. Pot spune ca a fost un am prost. Un an prost datorita crizei ce ne afecteaza pe toti dar si datorita faptului ca am luat niste decizii proaste la un moment dat si am pierdut mult. In 2009 am pierdut ceva frumos pentru ca am fost prost.
De asta as vrea ca pe 2010 sa devin mai impulsiv, sa reactionez, sa nu mai visez, sa nu imi mai pese de ceea ce o sa spuna cei din jur, sa inteleg ca deciziile sunt ale mele si ca viata e a mea, si nu a lor. Ma placeti, foarte bine, nu, la revedere.
Ca daca pentru 2009 imi propuneam sa ma ocup de mine mai mult, in felul in care mi-am dorit cu adevarat s-a indeplinit. Dar a fost o alegere de fatada. Acum vreau sa lucrez la mine, in interior.
2010 va fi un an al sfrsitelor si noilor inceputuri, un an mare, un an in care se vor intampla multe, un an greu, dar frumos. Am mari asteptari de la anul asta si am pornit bine in el.
2010 va fi un an al maturizarii.
La Multi Ani!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare