Treceți la conținutul principal

Zbor

La ultimul meu zbor am observat un pattern ce devine obositor legat de experientele mele aeriene.  De fiecare data,  ca îmi aleg sau nu locul, stau la fereastra ( de cele mai multe ori am stat lângă aripa). La ultimul zbor, făcusem un check-in online și din greșeală am mai făcut unul.  Astfel mi-a schimbat locul și am stat la fereastra, cu toate ca pe locul generat de la check-in-ul online eram pe margine.  Ma bucur ca stau la pere astea prima jumătate de ora,  pana când realizez ca am nevoie la wc iar persoanele de lângă mine dorm cu nesimțire.  De la o japoneza care s-a pus în scaun și timp de 10 ore a dormit non stop,  pana la un țigănus ce sforăie de se auzea în toată aeronava.  Toată lumea se uita disperata, crezând ca huruie ceva la motor,  insa era doar colegul meu de culoar.
Și încă un lucru, de fiecare data când decolam,  ploua.  Dar de fiecare data.
Am zburat in fiecare sezon și de fiecare data,  a început sa ploua cât timp făceam îmbarcarea. 
P. S.  Se observa atat de ușor care sunt romanii plecați la munca afara și care sunt în vizita.  De la haine,  atitudine,  privire,  comportament.  În ultimul zbor unul s-a trezit sa fumeze în wc cu toate ca era interzis și cu toate ca ni s-a spus ca sunt detectoare de fum în cabina de toaleta
Pe curând...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...