Decizii

Cred ca niciodata nu m-am simtit mai liber ca acum. Sunt sunt foarte impacat sufleteste. Parca mi s-a luat o pata de pe suflet. E bine sa iei decizii radicale. Si cred ca acum am luat o decizie buna. De obicei cand ma desparteam de cineva sau ceva ma simteam singur, greu. Sunt genul de persoana care se ataseaza de oameni si lucruri si mi-e greu sa renunt la ce-i al meu. Pastrez tot felul de prostioare pentru ca au valoare sentimentala iar pe oamenii din jurul meu ma chinuiesc sa-i pastrez. Cu toti cu care am avut divergente la un moment dat si nu am mai vorbit o perioada, imi sunt acum indiferenti, dar vorbesc cu ei, exista loc de buna ziua pentru toti.
Am renuntat la o prietenie bolnava, bazata pe certuri. Suntem doua persoane temperamentale. Eu macar ma aprind repede dar tot asa de repede imi trece(si stiu sa imi cer iertare cand gresesc). El, nu. E o persoana rea, acum imi dau seama, dusmanoasa, care uraste, care tine minte tot si taxeaza. Spuneam ca eu sunt paranoic, dar nu degeaba eram prieteni. Om bun, daca nu il superi, un uragan daca il calci pe bombeu. Nu vreau sa-l jignesc dar asta e adevarul, vorba multa, dorinta de a epata prin orice mijloc. Nu suport sa fiu jignit fara motiv sau sa nu mi se recunoasca meritele. Dar va venii si vremea mea, cand va vedea ca ceea ce este azi este si datorita mie, ca ceea ce are azi are si datorita mie, ca ceea ce stie... Am fost o lectie, un capitol important in formarea lui si acum ma retrag pana nu devin ordinar.
...Si este pentru prima data cand ma detasej usor si imi vad de viata mea zbuciumata, alaturi de cei ce ma respecta si ma merita. Tot respectul pentru ei. Pentru mine inseamna foarte mult cand cei din jur imi arata ca sunt important pentru ei, ca ma cheama cand au probleme, sa fiu alaturi de ei, ca ma suna cand sunt suparati sau fericiti. Sunt putini cei ce fac asta si vreo 3 ce au reusit asta intr-un an si putin, de cand ne cunoastem (nu o sa-i numesc pentru ca sunt mai multi care cred ca fac parte din ei dar nu au ajuns atat de aproape de mine fara sa ma sufoce). Ma simt bine alaturi de ei, incetul cu incetul devin mai liber si mai fericit. Revin la cum eram odata. Si ma bucur.
P.S: Vorbind pe mess cu cineva care imi spunea ca ii sunt drag, am tras concluzia ca am ARACET (nu lipici) la persoane. Fac priza mai greu dar tine apoi mult :)) .
Pe curand...

Comentarii

  1. fain..imi place stilul tau...tine'o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  2. Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare