Despre cum gandesc unii barbati, despre mandrie si scamatorie

UPDATE:
Am recorectat dupa cum v-am promis....

Poate ca nu are noima ceea ce scriu acum, din nou pe pe telefon, la aproape 5 dimineata, dupa o bauta, mort de foame dar fara somn!
Niciodata nu o sa fiu barbatul care inseala. Psihologul din mine vede barbatul ce inseala ca cel ve nu mai este sigur pe farmecele lui si si le incearca in afara familiei.

Realizez ca inseamna doua feluri de mandrie. Mandria razbunare si mandria egoism.

Imi place la nebunie sa vad trucuri de magie. In seara asta am avut parte de asa ceva, doua mi s-au facut mie! A fost bestial, insa m-am enervat ingrozitor cand iluzionistul m-a luat de prost, vorbindu-mi de sus, pentru ca el avea cheia spectacolului iar eu incercam sa-l detronez, transformandu-l din rege in bufon. Exista mai mult ca sigur chestii dincolo de intelesul nostru, al muritorilor de rand, insa aceste chestii sunt cunoscute de oameni speciali, iar iluzionistii sunt simplii bufoni ce ne capteaza atentia, incercand sa aspire la ceva ce nu e al lor!
Si cum sa ai incredere in asa un om, ce vinde iluZii! Poti cadea usor in plasa lor, iar daca o faci, sa te ridici repede!

Eu raman cu mandria mea. De ambele feluri. Daca ma placi asa, ok, daca nu, Pa!
Si sa imi salut fanul si cititorul din seara asta, din mall! Multumesc!
Pe curand...

Comentarii

  1. Ba are o noima tot ceea ce zici. Dar nu crezi ca e mai interesant sa nu stii? Sa existe misterul? E clar ca ceea ce face sau ceea ce a facut tipul are o explicatie, si una cat se poate de simpla si banala. Doar de asta se numeste iluzionist...Ofera iluzii. Iar la partea cu barbatul care inseala, da, ai dreptate. Dar exista un moment in care nimic nu mai e logic, in care parca doar voi doi ati mai exista, in care nu gandesti, ce te depaseste. Logica am pierdut-o pe drum.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare