@23

Douazeci si trei de ani! Suna asa pompos. Adica pe vremea lui bunicu, la 23 de ani munceai deja ca sa ai bani, sa ai un statut ca sa poti sa te insori si sa isi faci o casa. Altii isi formeaza familii in vreme ce eu inca visez, inca copilaresc.
Oricum ieri, de ziua mea, m-am simtit mai bine decat atunci cand am facut 22, atunci cand am pornit depresia post 21. Dupa 21 incepi sa fi responsabil, cica. Eu insa o sa accept sa nu mai zbor la 25 de ani. Imi mai acord inca doi ani de pajisti verzi.

La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua onomastica!

Pe curand...

Comentarii

  1. Horea,
    Eu inteleg pornirile tale creatoare, dar... trecand peste greselile relativ justificabile, la tastare, trebuie sa obiectez totusi...impotriva cacofoniilor. Eu inteleg ca esti inginer, chiar si in devenire, dar... sa nu exageram!
    Inafara de asta, iti urez "La multi ani" cu sanatate si bani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pornirile mele anticalofile se refera la faptul ca nu accept sa citesc ceea ce scriu pentru ca am tendinta nu numai sa corectez fraza si greselile de exprimare sau cele de tastare ci si esenta. Insa, acum, cititnd acest articol am vazut ca frazele nu aveau nici un sens asa ca l-am modificat. Sper ca am corectat toate greselile de tastare pentru ca nu le vad, citiind printre randuri. Cititul printre randuri e singurul lucru care ma face inginer, in rest am activitati si inclinatii socio-cultural-artistice mai mult ca toata lumea din jurul meu. Mai mult si ca tine, care te dai rotunda in exprimare in engleza si in neologisme folosite pentru a epata.
    Si nu incerca sa spui ca incercai sa fi draguta pentru ca daca vroiai asta ma abordai pe mess

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred in libertatea de opinie si am scris parerea mea pe blog pentru ca se referea la articolul tau. Sunt convinsa ca poti sa o stergi daca te deranjeaza, dar nu asta e motivul pentru care mi-ai atras atentia.
    Intr-adevar, stiu cum e sa modifici si esenta frazelor, mai fac asta din cand in cand si eu.
    Ti-am atras atentia pentru ca pe mine ma deranjeaza greselile gramaticale, mai ales pentru ca in ultima vreme din ce in ce mai putina lume stie sa scrie intr-adevar corect romaneste. Din cate imi aduc aminte, ai scris si o carte, asa ca nu cred ca gramatica limbii romane iti este necunoscuta.
    Si remarca referitoare la inginer era o gluma, nu trebuie sa iti justifici inclinatiile socio-cultural-artistice in fata mea (de fapt, in fata nimanui).
    Ia-o ca pe un sfat: te agiti prea mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare