Povestea unui weekend lung



De vreo cativa ani asa, adica cam de cand sunt pe la facultate, ziua mea pica in presesiune. In opiniam mea presesiunea este cea mai stresanta parte a unui semestru. LA sfarsitul presesiunii, odata cu Habu, imi serbez ziua de nastere ce vine ca o incununare a rezultatelor bune si a muncii din presesiune.
Dupa parerea mea, anul asta a iesit cel mai bine, ne-am distrat cu toate ca eu eram rupt de oboseala si nu mai aveam mult pana sa adorm pe scaun, cand ma retrageam sa ma mai odihnesc.

Sambata, mahmur, ciufut si obosit am mers la Sherlok Holmes. Poate ca era oboseala de vina, sau poate ca e regizorul, dar mie filmul mi sa parut o mare dezamagire. Ma asteptam la mai mult. Guy incearca sa faca un joc de intoarceri in timp si de situatii post si pre actiune, dar inafara de asta, filmul e varza. E inutil de lung, plin de momente fara continut, muzica nu este atat de reusita, noroc de actori ca scot filmul din rahat. Si Guy Ritchie in afara de scene de gelozie cu Madonna, interzicandu-i sa mai fie ea, cateva filme ratate gen Swept Away, care e posesorul unei Zmeure de Aur si un videoclip interzis de MTV, nu cred ca facut mare lucru, decat, poate sa se considere un geniu neinteles.
Spre seara, unde sa mergem ca doar e peste tot full. Am ajuns, printr-o idee nu foarte stralucita de-a mea in Student Pub, undeva pe langa T19, la parterul unui hotel. Inauntru mai era ocupata o masa, de cativa studenti si inca una de patron si de nevasta sa. Am avut "bucuria" de a o regasii pe ospatarita cea mai plastica, ce lucra anul trecut in Karin, aici, la fel de sictirita si de machiata artificial ca si acolo. Frigiderul cu bere era gol, prin cel cu sucuri batea vantul, faliment scrie pe fruntea lor. Pacat ca arata binisor inauntru si ca au muzica faina. LA 12.30 am fost poftiti afara ca se inchide.
Astazi am condus-o pe Vanesa la gara. O astepta un lung si plictisitor drum pana la Bucuresti, iar pe mine ma asteapta un ultim proiect de terminat. Si diseara, chipurile voi iesii in Pub 25, sa vad ce mai iese si pe acolo.
Pe curand....

Comentarii

  1. Am scris si eu despre Sherlock, contrar insa parerii tale mie mi s-a parut super. Din aproape toate punctele de vedere. Cat despre Guy Ritchie, uita-te si la Lock, Stock and Two smocking barrele, Snatch si RocknRolla. Swept Away intr-adevar nu e o realizare, dar nici de aruncat. Eu una prefer sa ma uit la un astfel de film decat la filme tipic americane care stii cum se termina inca de la inceputul filmului.
    Au revoir!

    RăspundețiȘtergere
  2. As fi vrut si eu sa am o parere ca si tine despre film, chiar as fi vrut. Dar am ramas total dezamagit. Poata ca si pentru ca am pornit cu asteptari mari de la film. Chiar imi pare rau ca nu mi-a placut. Mi-as fi dorit sa imi placa.
    Iar Swept Away e de cacat, pe bune

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, swept away nu e un film bun, in schimb pe mine m-a amuzat. Finalul e mai prost...
    Cat despre Sherlock Holmes, regret ca nu ti-a placut. Cred ca si starea despre care ai zis si-a spus cuvantul.
    Oricum, depinde mult si de stare, si de gusturi... si de cu ce te-ai obisnuit in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar voi aveti timp, nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-e ciuda, ma bucur pentru voi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare